- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fundey
tag
Ne viccelj már hogy "AMD platformon, Giga lapban, általában viszi az 1600Mhz-t, 7-7-7-20 - időzítésekkel, 1.8V-on." annyi neki a tuningpotenciálja hogy egy AMD Platformban jó Giga lapban viszi az alap órajelet alap feszen alap időzítésben....
Akkor még örülhetek majd hogy a jó X48-ban vinni fogja a gyári be állított órajeleket/időzítést?
"Szerintem ár-érték arányban az egyik legjobb választás"
Tán más 1600-as kiteknél még a gyári órajel/időzítést sem viszi még tuningba sem?
Szerintem férre értetted magad vagy elírtál vmit,mert ez kicsit furi lenne... -
Fundey
tag
Hy!
DDR3 vásárlása előtt álok és lenne itt a listámon egy FLGE85F-B8MF7 (Kingmax 4x2gb,1600mhz,cl7,1.8v) ilyen ram,de nem tudom hogy mit mehet,ezért egy kis segítséget kérnék ezzel kapcsolatban...
Cél..:2000mhz minél kissebb CL-el...
Megvalósítható lehet esetleg?(nem singül-ben,hanem igy quad chanel-ben...)
Segítséget,tanácsokat,javaslatokat előre is köszönöm!
Üdv!..Fundey
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest