Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgé100
őstag
válasz
Picturemaker #138 üzenetére
én úgy tudom, hogy a zöld címkést kell választani, mert jobb memória modulok vannak rajta
-
eszgé100
őstag
igen igen
miután végigolvastam a topikot, belőttem én is 1600MHz / 7-7-7-20 / cr1-re, és így remekül működik, de mikor megvettem még cr2-ben próbáltam, de úgy többször volt kékhalál mindenféle feszültségen, de ezt nem értem mert azt mondják, hogy a cr1 a gyorsabb és ott könnyebben hibázik. nektek ez milyen fesszel megy? a bank cycle time az mi? nekem az 20ra van állítva -
eszgé100
őstag
válasz
Game Hunter #48 üzenetére
szia!
nekem 2 ilyen van dualban, a dobozra cl7 van írva, meg az everest is ki tudja olvasni az értékeket, de a valóságban ha arra állítom nem stabil, gondolok olyanra, hogy nem lehet non-stop üzemelni, mert 1-2 nap és hibázik. egyébként nem az ami a képen van: ilyen. egy darabig szórakoztam az 1600-al, aztán meguntam és beállítottam 1333-cl6-ra és azóta tökéletesen működik, egyszer sem volt újraindulás
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Kingston Branded Memory 64GB DDR5 4800MT/s ECC Reg 2Rx4 BONTATLAN INGYEN FOXPOST
- Asus B85M-Plus + I3-4130 Processzor
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest