- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Igen. A Kingmaxot, CSX-et én is hiányolom, mert a kompatibilitásuk meglepően korrekt. És az 1600-as Kingmax CL7-7-7-20, mindezt 1,8V-on, olcsóbban, mint az itteni "krém" memóriák.
A tuning is jobb, mert a Kingmaxok gyakran mennek 1,75V-on is a gyárilag specifikált értékeken, és megkajálják az 1,9-1,95V-ot is.
A cikk, teszt nekem is nagyon Expert, Emporium szagú. Pedig az Expert a Kingmaxnak disztribútora. Fura. De akkor ha Expert szponzorált, akkor a Patriot is benn lehetett volna, az sem valami noname cucc.
Habár az ilyen OCZ, Corsair márkáknál lehet, hogy könnyebb az árat mesterségesen fenn tartani.
HGyu
-
rovtiv
tag
Gratulálok!
Hozzáteszem, hogy nekem nem volt szerencsém annak idején a Kingmax 1066Mhz-es moduljaival, Phenom 9850, Giga MA 790FX-DQ6 mellett. A 2X1Gb-os kit még csak-csak eldöcögött, de a 2X2 modulok el sem indultak. Ezért is húzódoztam proci és alaplapcsere után a Kingmaxtól. Aztán olvasgattam itt néhány fórumot, és legjobb meggyőződésem ellenére beleszavaztam. Nem bántam meg, sőt!
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GARI: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 Memóriák Patriot Viper, G.Skill Trident Z
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest