- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GML
őstag
csak azt tudnám, hogy mi afrancnak csinálnak ilyeneket. eléletileg ezeket is mérnökök találják ki, de ők miért nem gondolnak bele jobban abba, hogy mit alkotnak? 9MP. sok, de szerintem max webcamnak használható azt optika kicsi átmérőjéhez. és mi lenne, ha az optikát is növelnék vele együtt. szerintem megoldható lenne. különben is mi a francért törekednek arra az emberek, hogy minél kisebb legyen egy adott technika? a canonnak a gépe 20MP. 1 kiló fölött van, mmint súlyra, ronda. de funkcióját tekintve ver mindenkit. nade. ha valaki úgy dönt, hogy neki kellene egy olyan telefon, ami wifi/hsdpa/mp3 megmég sokminden akkor legyen kompromisszumkész abban, hogy vagy nem féltégla a telefon, de nem tud maximum bélyeg nagyságú élvezhető képeket csinálni, vagy benne van egy neves optuka egy értelmes felbontású/méretű optika, de nem tudja cserébe betenni a farzsebbe, mert nem egy sams U100, mértre. de Istenem...
remélem nem nagyon írtm hülyeségeket, meg érthető is, amit akartam. .
srry fáradt vagyok.
ßy€zZz
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyaralás topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest