Hirdetés

Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• GML

őstag

csak azt tudnám, hogy mi afrancnak csinálnak ilyeneket. eléletileg ezeket is mérnökök találják ki, de ők miért nem gondolnak bele jobban abba, hogy mit alkotnak? 9MP. sok, de szerintem max webcamnak használható azt optika kicsi átmérőjéhez. és mi lenne, ha az optikát is növelnék vele együtt. szerintem megoldható lenne. különben is mi a francért törekednek arra az emberek, hogy minél kisebb legyen egy adott technika? a canonnak a gépe 20MP. 1 kiló fölött van, mmint súlyra, ronda. de funkcióját tekintve ver mindenkit. nade. ha valaki úgy dönt, hogy neki kellene egy olyan telefon, ami wifi/hsdpa/mp3 megmég sokminden akkor legyen kompromisszumkész abban, hogy vagy nem féltégla a telefon, de nem tud maximum bélyeg nagyságú élvezhető képeket csinálni, vagy benne van egy neves optuka egy értelmes felbontású/méretű optika, de nem tudja cserébe betenni a farzsebbe, mert nem egy sams U100, mértre. de Istenem...
    remélem nem nagyon írtm hülyeségeket, meg érthető is, amit akartam. .
    srry fáradt vagyok.
    ßy€zZz

Új hozzászólás Aktív témák