- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
Nem kell szarozni, legyen egyből kerek fél millió pénz. 6 hónap múlva a Note10 meg legyen kereken 1 misi. Hát mindenkinek van rá pénze, max. majd cetelemből.
-
Matada2.3
veterán
válasz
ForRedGlory #50 üzenetére
Azt már csak azért sem javasolnám nekik, mert elvileg a Razer telefonjánál is elég nagy szeletet harap ki a 120Hz refresh rate az aksiból.
-
Azért kemény, nálunk a cégnél az irodai PC-kben van 8 GB RAM, meg fél terás vinyó .
-
meci77
tag
A RAM helyett jó lenne inkább kicsit reszelni a Bixby-n például, mert nem tud magyarul(egy nyomi Waze meg persze ért minden szót...) A "face ID" is kb a nullával egyenlő, pont mint a retina szkenn...
Na mindegy... Note8-am van és nem vagyok túlzottan elájulva tőle.
-
*Mukeey*
addikt
Ezeket több topicban többször kibeszéltük,hogy még s7e is annyira jó a mai napig,hogy nem éri meg váltani arról se.Akinek s8 széria van,pláne note8,azoknak meg 1-2évig biztosan nem lesz gondja a teljesítménnyel.
Ha ez meg ilyen kiszerelésbe jön,akkor olyan ára lesz kezdésnek,hogy nem fogjuk elhinni.Ez az 512/8gb a helyi áfával úgy lesz 450k felett,mint állat.
-
ForRedGlory
félisten
Egy dolgot masoljanak az almarol. Oldjak meg valahogy a 120hz-es kijelzot.
Iszonyat, mennyit dob az iPad elvezhetosegen. Amiota az van, minden laggos szar nekem.
-
törölt tag
válasz
kakuk.tamas #48 üzenetére
Lehetséges, hogy magasra teszik, de akkor remélhetőleg hosszú lesz az ujjlenyomat-olvasó.
És hogy a kialakítás rendben legyen, tesznek még mellé néhány kamerát, de csak 5 megapixeleseket, természetesen fixfókusszal.
-
kakuk.tamas
addikt
Lemerem fogadni, hogy ott fogják elb@szni, hogy túl magasra teszik majd a hátlapon az olvasót... 😂😅
-
Aryon87
félisten
nem, nem bántam meg azóta sem. azt bántam meg, hogy a Note lett kihozva, ugyanis annak részletét fizetem most a Máté mellett
Ennél nem kell a powerbankot cipelnem magammal, és minden nap végén sem kell szurkolnom hogy legalább hazáig legyen szíves kibírni
Fotózni meg RAWban fotózok azóta + az akkori állapothoz képest a kamerán is rengeteget javítottak már. Egyedül a videóképesség ami gyenge benne, de nekem bőségesen megteszi a jelenlegi tudása is.Abban viszont egyetértek, hogy a zajszűrés túlzásban van. De sajnos a többi is alkalmazza ezt, kivéve a Pixelek és U11/U11+
-
Tekergő82
tag
Szia! Tény, hogy az akku lehetne nagyobb de ami a huaweinél folyik az is gyalázat. Csomó kamera, az algoritmus meg egy mosoda. Videóban meg nagyon gyengék a huawei telefonok.
-
<Lacy85>
addikt
Tudom. én is úgy voltam vele, hogy kell a francnak a toll.
Aztán munkatársam megvette a Note 8-at, és láttam, hogy milyen frankón működik az S-Pen, meg miket lehet művelni vele.
Szabályosan buta telefonnak tűnt mellette az S8+.(#37) Mr.Silkó:
Egy Geek soha nem a józan ész szerint vesz telefont.
-
Mr.Silkó
veterán
Csak jöjjön full kijelzővel, mint az Apex, képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasóval, meg néhány egyéb nyalánksággal és talán meggondolom év végén. Talán. Bár szükségem nincs rá, az S8+ is tökéletesen kiszolgál. Plusz túl drága is lesz, felesleges lenne ennyi pénzt kiadnom, ezért nem lett iPhone X-em sem.
-
joey04
titán
válasz
enginev3.0 #15 üzenetére
Írják a tesztben, hogy pontatlanabb és lassabb is.
-
Anulu79
addikt
Bezzeg régebben a Note még hardverben (nem csak ramban) is jobb volt kicsivel mint az S széria.
-
aelod
veterán
Mert nem megszokott dolog. Nekem előtte sosem volt ujjlenyomat leolvasós telefonom. Két hét kellett mire tökéletesen tudtam használni.
(#27) Roaming
Nincs rá nagyon igény szerintem. Csak az egyik globális piacvezető gyártó tudja ezt a fícsört megengedni magának, hogy nézzétek nekünk ilyen is van.
-
aelod
veterán
válasz
t72killer #25 üzenetére
Talán megfigyelted, hogy a droid egyre több ramot elkér. Pláne ha a felület valamelyik gyártó egyedi felülete. Így a prémium szegmensbe repítő egyik úgymond rakétája a minél több ram. Marketing és lehet vele villogni.
Bár DeX esetén még értelmes is, akkor már képes kiváltani egy notebookot, vagy egy gyengébb asztali gépet.
(#24) Roaming
Hát azért nem teljesen, sőt. De eddig a samsung asztali környezete a legjobb megoldás a DeX-el.
-
t72killer
titán
Mi a mókus szemevilágáért kell egy telefonba 8GB
? Vagy megszervezik, hogy a webes tartalmak/appstore-ra pakolt bloatware-ek majd igényeljék?
-
törölt tag
"Viszont a fentiekből nekem nagyon nem az jön le, hogy ez tömeggyártásra kész termék."
Nekem se.
A gyártó dolga, hogy meri-e kiadni a félkész mobilt félkész funkcióval/funkciókkal.Bár engem nem izgat a képernyő alatti szenzor, talán akkor lesz értelme, ha teljesen kávamentes készüléket adnak ki, de addig nem sok létjogosultsága lesz.
(#25) t72killer: Gondolom vannak olyanok, akik kihasználják, csak azt nem tudom mire.
Bár DeX esetén még értelmes is, akkor már képes kiváltani egy notebookot, vagy egy gyengébb asztali gépet.
-
Danny365
őstag
“Ebben most ennyi van.”
Pont ez a lényeg, hogy a Samsung és Apple azért nem erőlteti ezt, mert egyszerűen nem olyan jó megoldás (a fólia amúgy nem igazán ront a dolgon). Lényegesen lassabb és valószínűleg pontatlanabb, mint a normál leolvasók, így minek kéne ezt erőltetni, mikor ott a hátlapi szenzor vagy a Face ID.
-
aelod
veterán
Meg gondolom teljesen véletlenül került azért egy a hátlapra is.
Fóliát meg kb. felejtsd is el. Valóban tökéletes a technológia.Légy te nyugodt, hogy ez más gyártónál sem lesz másképp. Funkcionalitását tökéletesen ellátja, csak egy fólia ebben akadályozza. Ez nem a technológia tökéletlensége szerintem. Ebben most ennyi van.
-
törölt tag
"Fóliát meg kb. felejtsd is el. Valóban tökéletes a technológia.
"
Van hátul is ujjlenyomat-olvasó, szóval szerintem emiatt nem kell rinyálni.
Ez csak egy külön feature volt, aki akarja használni a kijelző alá épített ujjlenyomat-olvasót az használja, aki nem, az nem használja.Ilyen egyszerű.
(#21) aelod:
"Ebben most ennyi van."
+1
ez csak egy prototípus volt a kijelző alatti ujjlenyomat-olvasót tekintve. -
<Lacy85>
addikt
"Porsche Design Huawei Mate RS-ben is tökéletesen működik a leolvasó a kijelző alatt."
Aha...
"Annak viszont oka lehet, hogy míg a P20 Pro kapott gyári fóliát, a Mate RS nem: más márka hasonló leolvasója kapcsán elhangzott már, hogy az ilyen védőrétegek megnehezítik, adott esetben ellehetetlenítik a szenzor működését."
"Magyarán a hatékonyság, azon túl, hogy pontos és erős érintést igényel, még ideális körülményeket is, azt pedig lehetetlen megmondani, hogy akkor mennyire lesz hatékony, ha idővel a panel összekarcolódik. Nem véletlen tehát, hogy az újfajta technológia végül egy limitált darabszámú Huawei variánsban kötött ki"
Meg gondolom teljesen véletlenül került azért egy a hátlapra is.
Fóliát meg kb. felejtsd is el. Valóban tökéletes a technológia. -
aelod
veterán
válasz
enginev3.0 #17 üzenetére
Igen de azért meghagyták a hátlapit is rajta.
-
aelod
veterán
válasz
enginev3.0 #15 üzenetére
Lenovo valószínűleg előzni fogja. Friss hír.
(#14) EclipseGT
Miért lenne különbség? Apülnél tudták, hogy hajlik mégis kiadták. Alap dolog nem működött megfelelően a Samsungban. Nem, hogy egy fícsör.
Porsche Design Huawei Mate RS-ben is tökéletesen működik a leolvasó a kijelző alatt.
-
enginev3.0
félisten
Hát én azért egy Xiaomi , Huawei, vagy Oneplus kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasójában bíznék annyira mint egy Samsungéban
Azt hiszem most egy Vivo telefon lesz az első ami hamarosan megjelenik ezzel az újítással, és szerintem ott sem lesz nagyon mellélőve, de ez csak teszt után derül ki persze
-
<Lacy85>
addikt
válasz
enginev3.0 #11 üzenetére
"Úgy látszik a kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasóban is be lesznek előzve"
Mert a kínaiaknál teljesen mindegy, mennyire működik, csak legyen benne.
A nagyok meg nem fogják megkockáztatni, hogy egy "valahogy működik" megoldást rakjanak a telefonokba. -
enginev3.0
félisten
Utánozzák a kínaiakat
Lassan tényleg a nagy gyártók mennek a kicsik után
Akksiban Xiaomi rég adott ki 4000+ mah telefonokat
6 és több ramot is előbb használtak a kisebb gyártók, és a Oneplus is mint egy samsung
Úgy látszik a kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasóban is be lesznek előzve -
Anulu79
addikt
Vajon az ára mennyi lesz? A 4k szerintem totál fölösleges. Csak arra lenne jó, hogy még jobban szívja az aksit.
-
Chrys_
addikt
És mikor lesz elérhető? Mert gondolom megjelenéskor csak az alapverzió lesz megint hetekig/hónapokig.
-
Aryon87
félisten
Ne a RAM/tárhellyel foglalkozzanak, hanem figyeljenek arra is hogy kapjon egy normális akksit, minimum 4k-s illene bele és a kamera is tudjon végre hosszú záridőt, mert a 10 sec az lepkefing + írják meg normálisan azt a kameraszoftvert is, mert már az S9 páros is Alice csodaországban effektust alkalmaz..
Nálam itt bukott el a Note8. Állandóan powerbankon lógott a teló, ami elég bosszantó tudott lenni, pedig az elején jól indult üzemidőben.
Máskülönben már jóval jobb a rendszere mint az S7edgenél volt, tény nem egy szint a két teló (kategóriában, nem évjáratban). -
jacis
nagyúr
De jó lenne ha tényleg egy 4000-es akksit kapna végre.
-
tipuka
addikt
jól hangzik, de lesz vagy 350ezer ez is most már ennyi cuccal bele pakolva, mert kötelező árat emelni évente pár tízessel
-
Tkulcsar
kezdő
Fantasztikus, Érdemesebb lenne inkább 2 évente kiadni új telefont egyazon szérián belül, mert tényleg nagyon kevés újdonságot tudnak mutatni. persze amíg anyagilag megéri, miért ne?
-
<Lacy85>
addikt
Nem, nem cserélem le az S8+t. Jó telefon az is. Nem kell a Note 9.
Háááát de.....
Nem, akkor sem cserélem le. -
sKie^
tag
Hizik, hizik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AliExpress tapasztalatok
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24 GB-os RTX A5000 HP - garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest