- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kakuk.tamas #48 üzenetére
Lehetséges, hogy magasra teszik, de akkor remélhetőleg hosszú lesz az ujjlenyomat-olvasó.
És hogy a kialakítás rendben legyen, tesznek még mellé néhány kamerát, de csak 5 megapixeleseket, természetesen fixfókusszal.
-
törölt tag
"Viszont a fentiekből nekem nagyon nem az jön le, hogy ez tömeggyártásra kész termék."
Nekem se.
A gyártó dolga, hogy meri-e kiadni a félkész mobilt félkész funkcióval/funkciókkal.Bár engem nem izgat a képernyő alatti szenzor, talán akkor lesz értelme, ha teljesen kávamentes készüléket adnak ki, de addig nem sok létjogosultsága lesz.
(#25) t72killer: Gondolom vannak olyanok, akik kihasználják, csak azt nem tudom mire.
Bár DeX esetén még értelmes is, akkor már képes kiváltani egy notebookot, vagy egy gyengébb asztali gépet.
-
törölt tag
"Fóliát meg kb. felejtsd is el. Valóban tökéletes a technológia.
"
Van hátul is ujjlenyomat-olvasó, szóval szerintem emiatt nem kell rinyálni.
Ez csak egy külön feature volt, aki akarja használni a kijelző alá épített ujjlenyomat-olvasót az használja, aki nem, az nem használja.Ilyen egyszerű.
(#21) aelod:
"Ebben most ennyi van."
+1
ez csak egy prototípus volt a kijelző alatti ujjlenyomat-olvasót tekintve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest