- Telekom mobilszolgáltatások
- Kedvezőbb áron újráz a Vivo Pad3
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
nem, nem bántam meg azóta sem. azt bántam meg, hogy a Note lett kihozva, ugyanis annak részletét fizetem most a Máté mellett
Ennél nem kell a powerbankot cipelnem magammal, és minden nap végén sem kell szurkolnom hogy legalább hazáig legyen szíves kibírni
Fotózni meg RAWban fotózok azóta + az akkori állapothoz képest a kamerán is rengeteget javítottak már. Egyedül a videóképesség ami gyenge benne, de nekem bőségesen megteszi a jelenlegi tudása is.Abban viszont egyetértek, hogy a zajszűrés túlzásban van. De sajnos a többi is alkalmazza ezt, kivéve a Pixelek és U11/U11+
-
törölt tag
"Viszont a fentiekből nekem nagyon nem az jön le, hogy ez tömeggyártásra kész termék."
Nekem se.
A gyártó dolga, hogy meri-e kiadni a félkész mobilt félkész funkcióval/funkciókkal.Bár engem nem izgat a képernyő alatti szenzor, talán akkor lesz értelme, ha teljesen kávamentes készüléket adnak ki, de addig nem sok létjogosultsága lesz.
(#25) t72killer: Gondolom vannak olyanok, akik kihasználják, csak azt nem tudom mire.
Bár DeX esetén még értelmes is, akkor már képes kiváltani egy notebookot, vagy egy gyengébb asztali gépet.
-
aelod
veterán
Meg gondolom teljesen véletlenül került azért egy a hátlapra is.
Fóliát meg kb. felejtsd is el. Valóban tökéletes a technológia.Légy te nyugodt, hogy ez más gyártónál sem lesz másképp. Funkcionalitását tökéletesen ellátja, csak egy fólia ebben akadályozza. Ez nem a technológia tökéletlensége szerintem. Ebben most ennyi van.
-
törölt tag
"Fóliát meg kb. felejtsd is el. Valóban tökéletes a technológia.
"
Van hátul is ujjlenyomat-olvasó, szóval szerintem emiatt nem kell rinyálni.
Ez csak egy külön feature volt, aki akarja használni a kijelző alá épített ujjlenyomat-olvasót az használja, aki nem, az nem használja.Ilyen egyszerű.
(#21) aelod:
"Ebben most ennyi van."
+1
ez csak egy prototípus volt a kijelző alatti ujjlenyomat-olvasót tekintve. -
enginev3.0
félisten
Hát én azért egy Xiaomi , Huawei, vagy Oneplus kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasójában bíznék annyira mint egy Samsungéban
Azt hiszem most egy Vivo telefon lesz az első ami hamarosan megjelenik ezzel az újítással, és szerintem ott sem lesz nagyon mellélőve, de ez csak teszt után derül ki persze
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Iqos cigaretta
- A Chieftec klasszikus dizájnú, kompakt házát táppal együtt árulják
- Revolut
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mozilla Firefox
- Clair Obscur: Expedition 33 - Túl az 5 millión
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- Akció! iPhone 13 Pro Sierra Blue 128GB Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest