- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
Tudom. én is úgy voltam vele, hogy kell a francnak a toll.
Aztán munkatársam megvette a Note 8-at, és láttam, hogy milyen frankón működik az S-Pen, meg miket lehet művelni vele.
Szabályosan buta telefonnak tűnt mellette az S8+.(#37) Mr.Silkó:
Egy Geek soha nem a józan ész szerint vesz telefont.
-
<Lacy85>
addikt
"Porsche Design Huawei Mate RS-ben is tökéletesen működik a leolvasó a kijelző alatt."
Aha...
"Annak viszont oka lehet, hogy míg a P20 Pro kapott gyári fóliát, a Mate RS nem: más márka hasonló leolvasója kapcsán elhangzott már, hogy az ilyen védőrétegek megnehezítik, adott esetben ellehetetlenítik a szenzor működését."
"Magyarán a hatékonyság, azon túl, hogy pontos és erős érintést igényel, még ideális körülményeket is, azt pedig lehetetlen megmondani, hogy akkor mennyire lesz hatékony, ha idővel a panel összekarcolódik. Nem véletlen tehát, hogy az újfajta technológia végül egy limitált darabszámú Huawei variánsban kötött ki"
Meg gondolom teljesen véletlenül került azért egy a hátlapra is.
Fóliát meg kb. felejtsd is el. Valóban tökéletes a technológia. -
<Lacy85>
addikt
válasz
enginev3.0 #11 üzenetére
"Úgy látszik a kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasóban is be lesznek előzve"
Mert a kínaiaknál teljesen mindegy, mennyire működik, csak legyen benne.
A nagyok meg nem fogják megkockáztatni, hogy egy "valahogy működik" megoldást rakjanak a telefonokba. -
<Lacy85>
addikt
Nem, nem cserélem le az S8+t. Jó telefon az is. Nem kell a Note 9.
Háááát de.....
Nem, akkor sem cserélem le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest