- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
nem, nem bántam meg azóta sem. azt bántam meg, hogy a Note lett kihozva, ugyanis annak részletét fizetem most a Máté mellett
Ennél nem kell a powerbankot cipelnem magammal, és minden nap végén sem kell szurkolnom hogy legalább hazáig legyen szíves kibírni
Fotózni meg RAWban fotózok azóta + az akkori állapothoz képest a kamerán is rengeteget javítottak már. Egyedül a videóképesség ami gyenge benne, de nekem bőségesen megteszi a jelenlegi tudása is.Abban viszont egyetértek, hogy a zajszűrés túlzásban van. De sajnos a többi is alkalmazza ezt, kivéve a Pixelek és U11/U11+
-
Aryon87
félisten
Ne a RAM/tárhellyel foglalkozzanak, hanem figyeljenek arra is hogy kapjon egy normális akksit, minimum 4k-s illene bele és a kamera is tudjon végre hosszú záridőt, mert a 10 sec az lepkefing + írják meg normálisan azt a kameraszoftvert is, mert már az S9 páros is Alice csodaországban effektust alkalmaz..
Nálam itt bukott el a Note8. Állandóan powerbankon lógott a teló, ami elég bosszantó tudott lenni, pedig az elején jól indult üzemidőben.
Máskülönben már jóval jobb a rendszere mint az S7edgenél volt, tény nem egy szint a két teló (kategóriában, nem évjáratban).
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- BestBuy topik
- EA Sports WRC '23
- Elite: Dangerous
- Autóhifi
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest