- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
Mert nem megszokott dolog. Nekem előtte sosem volt ujjlenyomat leolvasós telefonom. Két hét kellett mire tökéletesen tudtam használni.
(#27) Roaming
Nincs rá nagyon igény szerintem. Csak az egyik globális piacvezető gyártó tudja ezt a fícsört megengedni magának, hogy nézzétek nekünk ilyen is van.
-
aelod
veterán
válasz
t72killer #25 üzenetére
Talán megfigyelted, hogy a droid egyre több ramot elkér. Pláne ha a felület valamelyik gyártó egyedi felülete. Így a prémium szegmensbe repítő egyik úgymond rakétája a minél több ram. Marketing és lehet vele villogni.
Bár DeX esetén még értelmes is, akkor már képes kiváltani egy notebookot, vagy egy gyengébb asztali gépet.
(#24) Roaming
Hát azért nem teljesen, sőt. De eddig a samsung asztali környezete a legjobb megoldás a DeX-el.
-
aelod
veterán
Meg gondolom teljesen véletlenül került azért egy a hátlapra is.
Fóliát meg kb. felejtsd is el. Valóban tökéletes a technológia.Légy te nyugodt, hogy ez más gyártónál sem lesz másképp. Funkcionalitását tökéletesen ellátja, csak egy fólia ebben akadályozza. Ez nem a technológia tökéletlensége szerintem. Ebben most ennyi van.
-
aelod
veterán
válasz
enginev3.0 #17 üzenetére
Igen de azért meghagyták a hátlapit is rajta.
-
aelod
veterán
válasz
enginev3.0 #15 üzenetére
Lenovo valószínűleg előzni fogja. Friss hír.
(#14) EclipseGT
Miért lenne különbség? Apülnél tudták, hogy hajlik mégis kiadták. Alap dolog nem működött megfelelően a Samsungban. Nem, hogy egy fícsör.
Porsche Design Huawei Mate RS-ben is tökéletesen működik a leolvasó a kijelző alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest