2019. február 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

8/512 GB-os lesz a Note9 csúcsvariánsa?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: ice universe

Állítólag memóriából és belső tárolóból sem lesz hiány a nyár végére várt, S Pennel szerelt Samsung Galaxy phablet esetében.

Hirdetés

A Galaxy Note széria különleges helyet foglal el az óriástelefonok között. Nemcsak azért, mert tulajdonképpen a sorozat tette a phablet kategóriát népszerűvé, hanem azért is, mert az S Pen kreatív és kényelmes használati extrafunkciókat nyújt. Számos gyártói technológia ráadásul éppen a Samsung Note készülékeiben debütál, lásd például a két optikailag stabilizált hátlapi kamerát, és persze a hardveres felszereltség oldaláról is ez a széria képviseli a csúcsot a gyártónál.

Nincs Note S Pen nélkül
A Galaxy Note8 folytatása temérdek memóriával és tárolóval érkezhet [+]

A nem ritkán hiteles információkat közlő Ice universe Twitter-csatorna úgy hallotta: a Note9 szerencsés esetében akár 8 GB RAM és 512 GB-s tároló kombinációban is elérhető lesz. Ha hozzávesszük az állítólag 6,4"-esre gyarapodó képátlót és a 4000 mAh-s telepről szóló pletykákat, bizony ismét ígéretesnek tűnik az aktuális S Pennel szerelt ketyere, aminek az érkezésére az elmúlt évek alapján a nyár vége előtt lehet számítani. Errefelé várhatóan marad az Exynos 9810-es SoC a készülékházban, ami alighanem továbbra is fém és üveg kombinációjából fog összeállni.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.