- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
erer1000
őstag
jó azért nem durva ennyire nálunk
igaz munkavédelem heti 1órás tantárgy de eddig 9óránk volt a tanévben mert elcserélte direkt az órát 8.ról 6.ra de akkor másik osztályal is van órája, így a miénk elmarad, ha meg bejön, disznóvágás, kommunista időzés, politizálás megy :'D nem rughatják ki mert nincs helyette másik tanár, ergo pótolhatatlan
de azért a többi tanár az kér is. csak a szóban forgó gyerek puskázik mindent. de ilyen mindenhol van, és nem csak idehaza
pl műhely tanárok simán meghúznak ha szar vagy, de ha kérdésed van segítség kell, segítenek is
on: nyílván jobb ha ramba tudja tárolni, de én azt mondom hogy a fölöslegesen sok memória pazarlás.
-
erer1000
őstag
válasz
tibcsi0407 #124 üzenetére
gépipari szakképző gépész osztály 12.évfolyam
technikusin sztem se fogja így tartani magát, mechanika beadandót így is mással csináltatja 2000ért -
erer1000
őstag
válasz
tibcsi0407 #122 üzenetére
áá dehogy
mondjuk stabil 3as mindenből szóval közben azért hallja amit mond a tanár -
erer1000
őstag
válasz
tibcsi0407 #120 üzenetére
nyílván nem az az elsődleges fogyasztó, de sokmindenen lehet úgy spórolni hogy ne menjen a teljesítmény és a felhasználói élmény rovására, de energiát is spóroljunk, és még a kisebb dolgok is számítanak valamennyi
2100mAh-val 07-22ig kihúzom én 15-20%on szokott lenni ilyenkor. de tényleg felhasználó függű.
egyik ismerősöm külső akku pakkal jár iskolába mert végig játszik max fényerőn. -
erer1000
őstag
válasz
tibcsi0407 #118 üzenetére
nyílván az újabbak kevesebbet fogyasztanak, evidens, és elvárható
ezek 1,5GB memóriák csak 4db-ot stackelve 6GB os mobilok is lehetségesek.20%al fogyaszt kevesebbet, de ha többet teszünk bele, akkor oda a spórolt energia.
mondjuk ha rendes akkut raknak a mobilba amivel rendes használat mellett nap végéig kihúzza akkor tegyék, nincs úgy probléma ! -
erer1000
őstag
válasz
tibcsi0407 #113 üzenetére
"Szerintem senkinek kára nem származik a több memóriából. Max nem használja ki"
ha ott van 6GB a telóban de tfh 2-t használ csak ki az ember akkor már inkább 3GB ból használjon csak 2-t, hisz a ram folyamatosan frissíti magát ami áramot fogyaszt mindig!
Wiki:
"Egy memória cellát egy kondenzátor és egy tranzisztor épít fel. Az információt addig tárolja, amíg a kondenzátor ki nem sül. Az információ elvesztését kiküszöböli a memória frissítése." -
erer1000
őstag
válasz
tibcsi0407 #106 üzenetére
ja értem akkor az alkalmazás dolgot.
szerencsére ilyenről nincs szó, funkcionálisan ugyan azt tudják az eddigi appok amiket androidon és bb-n is használok.na ja a árazás :')
én is csak akkor szálltam be amikor estek az árak.
sajnos ez az árazás megmaradt onnan amikor 20-25% volt a market share és 40millios éves eladás volt, amikor pörögtek. -
erer1000
őstag
válasz
tibcsi0407 #104 üzenetére
nem a rendszer minősége határozza meg a rendszer piaci arányát.
sajnos a BB 10 és mobilok szinte semmi reklámot, hype-ot nem kapott.
32 fős osztályban 4en hallottak csak a BB-rol, így nehéz elterjedni.minőségi appokon nem tudom miket értesz pontosan, írnál néhányat?
tény kb 70.000 app érhető el, de snapchatet leszamitva kb minden megtalaltam. WP-m nem volt, csak 1 ismerősömnek van így arról nem igazán tudok nyilatkozni. Videót 1ora múlva megnezem ha hazaerek -
erer1000
őstag
válasz
tibcsi0407 #99 üzenetére
BlackBerry tulaj vagyok, fentebb leírtam mi mennyit használ a korábban említett fórum társ androidjához képest.
sokat számít az optimalizálás amit sokszor elhagynak.
tobb ram, nagyobb fogyasztás valamivel, ergo optimalizálással nagyobb akku időt is ki lehetne hozni.
PC-t ne keverjük teljese ide. ott rendes multitasking van, ami mobilok közt nem igazán mondható el mindenhol.
azt nem nevezzük annak hogy YT böngészőbe megy megnyitunk más programot és zene leáll stb
8GB ramos mobillal töredékét nem tudod csinálni iegy 8GB os akár Ddr2 PChez képest
-
erer1000
őstag
hatterszolgaltatasok, maga a rendszer és mindegy alap lokaki 1GB
messenger+face 47MB
Kamera 20,2MB
Galéria 40MB (ha számít valamit 3194 képem van)
Viber helyett whatsapp 21MB
instam nincs,
Zene lejátszó 42MB
endomondo 32MB
böngésző 63MB 4 fül esetén (index mobilarena jofogas 2ful.)
ha 5.nek megnyitok egy youtubet és zenét onnan játszom, +30MB és háttérben is megy
email szikronizalas, push stb az alap 1GB ba benne van rendszer indulastol. igen, gmail + windowslive accha sokáig nincs kikapcsolva a telo akkor a rendszer appok 1rol 1,3GB ra
felhiznak, jelen esetben február 14 óta nem volt kikapcsolvareal racing 3 87MB
385MB kb a fent említett appok
okosora app flipboard és instagram nincs csak nekem, de a fentieket egybe véve 2GB ba lazán elvagyok.
játéknak real racing 3at vettem ha nem baj.multitasking, nem tölt újra semmi,Nem akad
szóval hova kell 6GB?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest