Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
A német amazonon 449 euró + adnak hozá autós adaptert és elvileg le lehet vadászni egy bt füllhallgatót is. alza.hu-n 180 lesz. Nem tudom, lehet le kellene egyet tesztelni.
[ Szerkesztve ]
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
-
Ha jól tudom a frissítés pont nem a Motorola telefonok erőssége kb. egy szinten van a Xiaomi-val.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Ez pont nem jó példa ugye mert a Dacia vs Renault nem egy ország a Xiaomi meg a Motorola meg Kínai mindkettő.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz bollokcs80 #1 üzenetére
Az SD778-as miatt drágállom. Jó lenne ha kapna vezeték nélküli töltést, IP védettséget és az usb c se 2.0-ás maradna, mint az előd.
Az elődöt a német amazonon már 269 euróért is láttam az alap sd778-as procival."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
válasz bollokcs80 #1 üzenetére
Ilyen SoC-al vettem 280 Eu. a Xiaomi Lite 5G-t. Ez megéri duplán?
Na jó, kicsit jobb speckó de nem ér az annyit.[ Szerkesztve ]
-
bollokcs80
Korrektor
Egész jó pakk ennyiért, kíváncsi vagyok, itthon lesz-e.
Supportról van tapasztalat?B.Cs.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest