- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
Adis87 #10389 üzenetére
El. Továbbra is vitatom a "kihajcsaet", egyszerűen mert tudom, mire elég a 77x QC órajeltől függően, hiszen végigmentem a kínálaton párszor. De természetesen kinek-mi a "kihajcsa". Nekem az, hogy nem egy gyengébb/olcsóbb kártya teljesítményét kapom a pénzemért, hanem azt, amit ~tud. És itt vérzik el a platform már sajnos. Nyilván ez bocsánatos bűn, tekintve, hogy azóta hány genen vagyunk túl. Pusztán ésszerű elvárásokkal kell szembesíteni..
-
Speed®
titán
válasz
Adis87 #10376 üzenetére
Nekem is volt 5470, vadállat..a fogyasztása/hőtermelése
4Gn nem volt LinXstabil és 1.3V mellett nyígott a 6 fázisos lapom alatta, ill. a HR-01 Plus hűtővel alig tudtam 80°C alatt megfogni. Ehhez képest az i5-2300 alapfeszen 3.4Gre pöckölve bucira verte..stock hűtővel
Nem kérdés, mit választanék -
Speed®
titán
válasz
Adis87 #10370 üzenetére
Ez a munkaadó problémája, ill a vevőké
Alapon egy Sandy/Ivy i3 tempó megvan, OCval a kisebb i5öké, de azért ne essünk túlzásba a magasztalással
Ha meg olyan szinten gondolkodsz, hogy potens P45 lap OChoz illő 8GB RAMmal és jó potenciállal bíró proci, ill. rá szükséges hűtő, ott vagy már, hogy olcsóbban vehetsz jobbat pár gennel feljebb. Ez egy nagyon jó diliplatform annak, aki szeret berhelni, ill. olcsón alternatíva egy bizonyos szintig, de ennél nem több
Nem bántásból, én is bedobtam a TahitiLEt anno tesztre, de már egy GTX480 kihajtása is épp csak összejöt 3.8Gn pl. az akkori 5460al. Ami ugye egy GT1030nál alig gyorsabb megoldás, 750TI szint. Namost akkor ajánljak 50+ks 1050TIt mellé jó szívvel?1080Phez fenntartásokkal, míg nincs jobb, persze..csak nem kell meglepődni a beszakadó FPSeken és ne akarjon komolyabb címekkel multizni az emberfia.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest