- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
válasz
kenand #13439 üzenetére
E5450-nek ugyanaz a mikrokód kell, mint az E5430-nak? Múltkor volt itt szó SSD-vel való gyorsításról, hát azt megrendeltem a nagy (ha-ha-ha
) kínai 11.11 akcióban. Most még azon agyalok, hogy a nagyobb procit aliról megrendelem, a kisebbet meg a HA-n eladom, azt megint rendben a gép egy időre. Ugyan nem tuningolom, de megbízhatóan szolgál.
-
Mike8212
tag
válasz
kenand #13310 üzenetére
Xeon Forever
Igen , sokat fogyasztanak...Láttam róla cikeket.
Nem igazán éri meg. Amennyit nyersz , annyit fizetsz az áram szolgáltatónak.
Kenand
Nagyszerű cikk. Ez igen!
Szeretem az ilyen részletgazdag, informatív olvasmányokat. Nem csak úgy oda van hányva oszt ennyi.
Azért 2 db X5460 jobban teljesített volna. Meglett volna a 40 ezer pont is. Ami 775 szinten (oké dual ) már extrémnek számít.
Ideális dual CPU : Alacsony tdp, magas órajel. Van ilyen?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
kenand #13260 üzenetére
Igazad van, viszont sok hozzászólásodat is olvastam, és nekem ez nem esett le, bocs.
Viszont ha ezt a BIOS-t így ha felrakom, akkor ezek szerint menni fog vele az X3330? Az a baj, hogy nem tudom hogy ezek szerint a 771-es 54xx-nek csak a neve más, meg a foglalata, viszont az "agya", és az azonosítója ugyan az? Jól értem?
-
Diplomata
aktív tag
válasz
kenand #13142 üzenetére
Kijátszottam már magam én is 10 éve bőven, de azért most hogy jól működik már minden, ekkora képen 720p felbontással maximum környéki beállításokkal egy Crysis 3 is olyan élmény hogy arra bőven elég hogy kikapcsolódjon az ember néha.
Persze biztosan lehetne sokkal jobb is...
-
tlac
nagyúr
válasz
kenand #13067 üzenetére
egyébként az Intemicrocodelist helyett van egy profibb cucc is:
az MCExtractor -
válasz
kenand #13030 üzenetére
Legutóbb Asus p5q se2-t frissítettem a beépített flash-el és az NTFS-es rendszer vincsit is látta, onnan tallóztam ki a biosfile-t.
Kicsit más:
Érdekes bugja volt a P5Q SE2 lapnak de nem a friss bios oldotta meg:Windows 10 települ, majd első újraindításnál ahol kérné a régiót meg később felhasználót jelszót stb.., na ott bill egér nem ment. PS/2-es sem és usb-s sem. A num lock sem reagált.
Szórakoztam az USB legacy beállításokkal. Bios frissítettem de semmi.
Végül csak annyi baja volt hogy szabálytalanul (resettel és nem a kikapcsolással!) kellett leállítania telepítőt a régió kiválasztásánál, azután ment rendesen a usb bill/egér egészen a telepítés végéig ahol megint lehalt.
Telepítés után az összes USB Hub felkiáltójeles azzal a hibával hogy hiányzik valami file. (ps/2 bill feléledt szerencsére) Kitallózva ugyan azt a belső gyári drivert meg megy azóta is. Nem kellett felrakni semmit.
Furcsa egy hiba, de hasonlóval már jártam viszont ott a ps/2-es cuccok mindig mentek. Valamit elcsesztek az utolsó win10-es buidekben a korábbi usb driverekkel talán. -
csubuka
addikt
válasz
kenand #12501 üzenetére
Az merült fel bennem, hogy ezekhez a procikhoz már tuti nem jött ki mikrokód frissítés az utóbbi időben. Ez igaz? Mert akkor gondolom az összefoglalós BIOS linken is a BIOS fájlok a legfrissebb mikrokódokat tartalmazzák.
Ugyanakkor itt és itt olvastam a házi mikrokód frissítésről. A második link ír komplikációkat is.
-
csubuka
addikt
válasz
kenand #12501 üzenetére
Köszönöm! Inkább nem kísérletezek vele így elsőre, akkor sem ha egyszerű. A legutolsó elérhető BIOS moddolt verziója készen van ott az összefoglaló első linkjén. Jó lesz nekem az.
(#12502) tlac: Ez jól hangzik, köszi!
(#12504) jokeph: Köszönöm szépen a részletezést!
Persze, jogos, de a beárazásban sokszor olyan ár lesz írva, aminél azért jelentősen többet is simán megadnak. Bizonyos alkatrészeknél persze. Van aminek nagyon precízen belövi a normális árát (elmegy egy héten belül, de nem is tolakodnak érte)
A P6T X58 NB chipje felett van egy pasztaréteg a gyári vizesblokk-féle dolog alatt. Aztán a vizesblokkra mókolt borda alatt meg egy gap pad van. Na azt simán le lehet pasztára cserélni ott épp, az egy szupervékony pad, gondolom olcsóbb volt így szerelni. Meg a gyári paszta is kiszárad az NB-n közvetlenül is simán. A blokk a tokozatlan chipre fekszik fel szóval óvatosan kell lazítani a csavarokat meg egyenletesen szedni le a bordát.
Az SB gap pad nagyjából még okés volt nekem (az akár paszta is lehetne szerintem csere után), azt nem bolygattam, csak oka volt a gap padnek ott. A VRM részre meg mindenképp a pad kell szerintem a rések miatt, meg a paszta kulturált felhelyezése sem megoldott ott.
-
csubuka
addikt
válasz
kenand #12494 üzenetére
Köszönöm szépen! Ez jól hangzik, hogy sikerült véletlenül pont jó lapot kifognom
Akkor a nVidia 750i chipseteset is inkább elfelejtem, ami volt.
Mondjuk az ASUS P5B Deluxe lapon tetszik a hűtött VRM. A P6T Deluxe V2 lapomon is az a kedvenc részem, a hőcsöves VRM bordák.
(#12496) ricsi99: Igazán nagyszerű, örülök ennek a hírnek. Nem nagyon voltam tisztában a helyzettel korábban.
Nagyon lapot nem vennék, az egészet csak azért kezdem mert szembejött ingyen minden. Ez a P5B Deluxe meg a RDH9025B Zalman hűtő. Meg 4x2 GB Corsair XMS2 800MHz. Ez tökéletes alap a Xeonnal való kísérletezésre eszerint.
(#12497) xeon forever: Időnként vannak jó dealek persze. Szerintem főképp azért, mert az "árazós topik"-ban leírták már a 775-ös lapokat teljesen. Én is azért szórtam ki fillérekért a közepes lapjaimat korábban mert nem néztem ide ebbe a topikba, csak az árazósba, aztán tudatos fogyasztóként/eladóként hátradőlve eladtam a dolgokat. Aztán persze csak néztem nagyokat
Más:
Akkor leginkább ha olcsón akarok venni, akkor E5430-al szórakozzak nem? Veszek egy nútolt és matricázott/forrasztott procit azt annyi.
A P5B Deluxe-hoz az összefoglalóban felsorolt sok forrás közül melyik BIOS-t ajánlanátok? Olyan BIOS-t, amiben az összes mikrokód benne van lehetőleg...
-
lamiki
senior tag
válasz
kenand #10697 üzenetére
Én egy HP Benica IPBL alaplapot Xeonosítottam biosmodon fellelt biossal. Valahogy úgy oldotta meg az illető aki modolta, hogy az önkicsomagoló bios telepítése közben a telepítő kicsomagolja egy átmeneti könyvtárba a fájlokat, és azt már tudta szerkeszteni, majd újra összecsomagolta. Szuperül működött, annyi bibi volt csak hogy USB billentyűzet a biosban nem élt valamiért, de Win alatt már rendben működött, biosban csak PS2-es billentyű működött. Bár egy HP biosban úgy sem túl sokat matat az ember, szinte 100%-ban alapbeállításokkal működik.
-
yoeuromail
tag
válasz
kenand #10136 üzenetére
áh g-s chipsetek fúj nekem is voltak g31 g41 semmit nem lehet velük kezdeni ha lehet akkor kerülni kell és inkább egy P35 P45 alaplappal tiszteljük meg a procinkat hagy érezze jól magát.
Volt mind2-ő nem rosszak de x38 és 48-al rekordokat is kitudtam hozni az e8400-ből de oda kellet jobb ram is már
-
Smiley
addikt
Sorry, az M$ nem az en vilagom... foleg nem az elnevezeseik
Amugy ha mar temanal vagyunk nekem sajnos parkolopalyara kerult az E5450... vagyis valoszinuleg vissza lesz fojtva teljesen es ez megy majd a media storage ala. Kicsit azert sajnalom mert jo kis gep lett a P5Q-val egyutt, de egy 3570K & P8P67 WS Revolution combot nem tudtam kihagyni. -
Balrog
tag
A ma délutánra akkor ez lesz a program. Bios próbálgatások. Találtam is már egy moddolt Biost, nagyon dicsérik. [link] "Enhance memory compatibility" na majd meglátjuk.
(#9844) firstman3333
A ramokat csak pár rövid próbálkozás idejéig járattam 2.2V-on. Nem hozott eredményt szóval visszavettem 2V-ra.Köszönöm a tippeket mindenkinek.
-
Balrog
tag
Jelentkezem megint.
Ma is folytattam a tesztelést. Nem sok sikerrel.
Az időzítéseket egészen 7-7-7-24-ig rontottam és 2.2V-ot is adtam a ramoknak, de semmi. 410-nél továbbra sem indult.
Ezután megkerestem a ramok végét alacsonyabb FSB mellett. 1040Mhz 6-7-6-18-as időzítéssel, illetve a harmard szintű időzítéseknél a Precharge to Precharge Delayt 1-ről 2-re növeltem és ez automatikusan magával vonta a hozzá tartozó időzítések növelését is. Mem OC Charger bekapcsolva, Ai Clock Twister Lighter, Ai Transaction Booster kézzel LvL 14-re állítva.
Ezekkel a beállításokkal már 410-es FSB-n is hajlandó indulni és stabil is, viszont 411-en megint csak nem bootol a gép. Szóval 1Mhz FSB-t sikerült nyeri. Javítsatok ki, de ez nektek úgy tűnik, hogy memória lesz igaz?
-
Laraxior
titán
Most az a tervezet, hogy az összes LGA775-ös ROG lapot összegyűjtöm.
Azt hittem, hogy a legrégebbi, az első ROG alaplap, a Commando lesz a legnehezebb dió, de úgyfest, hogy a két Blitz még ritkább. (Bár találtam neten teljesen új Blitz Formulát, de kb annyiért, mint most egy csúcslap)
Ne kérdezd, hogy miért. Talán az volt a kedvencem, azért elég sokáig tartott az a foglalat, most meg szinte évente jön új.
Ezért is váltottam vissza X58-ra.Megjegyzem, hogy Pesten voltam olyan szórakozóhelyen, ahol a fal alaplapokkal volt "kitapétázva" Akkoriban még annyira nem mozgatott meg, ez kb 15 évvel ezelőtt volt, de most....
-
envagyok
veterán
Tudok durvábbat.
Szerencsére, mikor eladtam egy VGA-t egy "géphez értő" szerelőnek, gondoltam, inkább felmegyek vele, hogy megvárjam a nyugtázást, miszerint tényleg hibátlan a VGA-m.
A csávokám gépe fennt duruzsolt, benne a cserélendő vga. Ő pedig elegánsan nyúlt volna be a gépbe, hogy kikapja a plug'n'play vga-t, és ízibe a működő gépbe tetet volna be az új videókarit.
Ráüvöltöttem szerencsére időben.
Ha nem megyek fel, valószínűleg bezsarolt volna feketékkel itt a hardveraprón, hogy nemcsak rossz vga-t adtam el neki, hanem a rossz vga tönkretette az alaplapot is -
lamiki
senior tag
Az, hogy ez mennyire így van egy rövid kis történet. Pár napja eladtam egy L5420-as Xeonnal egy számítógépet, mielőtt elvitték előtte ismét teszteltem Aida stess teszttel. Magok idle 27-32°C terhelve 47-50°C.
Másnap hív a gyerek, hogy csináljam már meg a számítógépet mert nem jó. Elmentem hozzá, kiderűlt, hogy azért nem volt jó, a gyerek leszedte róla a hűtőt, mert valami spéci teszt programja 80°C-ot írt ki a procira tévesen és ő át akarta pasztázni ezüst pasztával. Ez olyan jól süketült, hogy még a processzor foglalatot is sikerült vastagon beezüstöznie, és a hűtő vissza rakásakor mind a 4 körmöt letörteMég azt is meg tudtam tőle, hogy azért vett másik számítógépet, mert az előző gépébe be akart egy HDD-t szerelni, és sikerült letörnie egy kondit az alaplapról
Mondtam neki öreg te soha többet ne szereljél számítógépet, ha gond van hívjál szakembert, olcsóbban megúszod.
-
-
envagyok
veterán
Én nem izgulok emiatt
Win 7, 10 licenszek milliószám vannak ebay-en 1500-2500ft között. Ennyit megér nekem a nyugalom, és nem kell telepíteni-upgradelni-újra tiszta telepítést végezni, stb. Ha az erre elcseszett órák munkadíját számolnánk.. Én kár 3 win 10 licenszt vettem így, gondom nem volt soha -
harusakura1
tag
Intel P965 Express Chipset van benne, specifikációk szerint. A 3.0-s verziókhoz találtam már fórum postot valahol a neten, hogy páran raktak bele e5450-eket. A cél az lenne, hogy menjen benne a proci, az nem érdekel, hogy mennyit fogyaszt
Szóval, elméletileg a chipset támogatja a xeonokat, tehát tudom emelni az FSB-t annyira, hogy menjen 1333-on?
-
VicKing
tag
Természetesen valószínűleg a biosokkal minden rendben, én vagyok a hülye!
Mea culpa, mea maxima culpa!!!!kihagytam egy "E" betűt az alaplap nevéből. Így jár aki rányom az első felugró találatra.
Szóval az alaplap helyesen:Elnézést kérek tőletek, így már azt hiszem tudtok olyan Biost ami működik....
-
harusakura1
tag
Az épp nem jó ehhez a laphoz, de megtaláltam a jót is. Csak az rev 3.3.-ashoz való, nekem 2.0-s van, de checksumoltam a hivatalos biosokat is és ugyanaz mind2 verzióhoz, tehát lényegi különbség nincs a két revízió között. Fel is ment szépen, egy baj volt, hogy nem ismerte fel a pendriveot, kellett csinálnom egy külön partíciót a HDD-n. Köszönöm szépen a segítséget! Mostmár csak a xeont kell megvennem bele!
-
petszol
tag
-
Cingi1979
tag
ASUS EZ Flash oké volt mert ott látta a HDD, Pendrive azt azzal csináltam. Viszont a Gigabyte nem látta a HDD sem a Pendrive. Ezért csináltam a @Bios progival ami simán megoldotta. Kapott egy E5440 Xeon procit és frissítések után megkínálom egy stabilitás teszttel a biztonság kedvéért!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek!
-
envagyok
veterán
Egy 800-as ramra nem adnak 1066-os időzítést az aida-ban.
Vmi általános képlet lenne jó.
Pl van ocz gold 2GB ddr800 5-5-5-15 nekem. Azt 1066-on hogy tudom úgy beállítani hogy ugyanolyan gyors legyen mint 800-on? Milyen időzítésekkel?
Ugye itt a xeonokkal az a gond hogy mennek 400-500-as fsb-vel és oda kevés a ddr2-800 -
jokeph
nagyúr
Igen, nézegettem én is.
Épp ezért nem is váltok fel 775-ről 1366-ra, nekem az erős egyszálas teljesítmény kell, 4 magnál meg nem kell több, 8 GB ram is elég.
A procik tényleg bagóért vannak, de rendes 1366-os alaplap, na az aranyárban megyen.
,
Ha most indulnák XEON cuccal, akkor beruháznák 1366-os platformra.
-
lamiki
senior tag
Akkor nem találkoztál még csoda bogarakkal
Pár hete hirdettem egy számítógépet. Az egyik meg akarta venni. Hú de szuper kis gép, hú de jól néz ki a ház, hú de jó nagy, 124 napos HDD. Jó gyors proci, az ára is jó, szuper kis gép, stb. Aztán egy kérdés. Hátlapi takaró lemeze meg van? Nincs. Kár, mert úgy nem kell. De, hát a gépet úgy is berakod egy író asztalba, és nem nézegeted a hátulját, és még a hűtése is jobb a gépnek, írtam neki. Nem úgy van az, mondta, mert olyan mintha a kocsit lökhárító nélkül árulnám
, és az meg hogy néz ki úgy.
-
g@norbert
tag
Valóban ìgy van,nagyon komoly teljesìtmèny kihozható egy 6/12 szálas prociból,viszont rohadt drágák a normál lapok,ès ha nagyon bele akar az ember hùzni a tuningba,akkor egy komoly vìzhűtès szinte már kötelező,ès termèszetesen az èszaki hidat is vizezni kell a meglepetések elkerülèse vègett...èn belefogtam most kíváncsiságból egy kontron integrált i7 procis alaplapba,tökèletes választás volt játèkra is,egy zotac gtx 1070 amp extreme kàrtyával amit tökèletesen ki is hajt,16gb ram társaságában,nagyon ott van a szeren,viszont a tuning sajnos itt is kilőve....
-
xeon forever
addikt
Nalam meg standardon bsod. Turbon meg 2 eve 466fsb:466//932ram. Ja ami meg erdekes nalam, hogy a gyari idozitesekkel instabil a tuning viszont amint feszesutek azokon is hibátlan megy ugy hogy hónapokig ki se kapcsolom.(anomália)
Pl trfc 43 most stabil oc ;
def pedig 51 bsod oc vel. -
törölt tag
köszi a választ
viszont a típust benéztem, mert az "asus 775 usb3"-ra hasonlót dobott ki gugli képkereső. optikai hang és usb 3 maradt meg bennem kiszereléskor. most takarítottam el kompresszorral, és a pontos típus p5p41t/usb3. g41 lapom nem nagyon volt, és ennek a tuning képességeivel sem vagyok tisztában.
ezt is érdemes volna xeon-osítani?előző hsz írása után hívott másik tesó, hogy sógornő nem működő 775-ös gépét küldi pár héten belül. úgyhogy mázlija volt, hogy pont került hozzám egy 775-ös lap, így lesz mivel tesztelni az alkatrészeket, ha a lapja lett oda.
-
jokeph
nagyúr
Szerintem is, jó darabig elég lesz (amíg az SC2 nem kap új motort min. 4 magra optimalizálva
).
Mennyire lehet adni ennek az oldalnak az erősorrendjére:
Mert ez alapján nincs értelme 4 magos XEON X33xx-et beszereznem, a meglévő 2C/2T E3120-as XEON-om erősebb single-core-ban, és az SC2-nél ez a mérvadó CPU szinten, és csak két magot hajt meg rendesen...
Hát, ha meglesz a lap, belehajítom, dobok rá egy toronyhűtőt meg 4*2 GB DDR3 ramot a Corsair VX 450-es táppal megtámogatva, azt kitesztelem mit bír.
-
winhate
őstag
-
envagyok
veterán
Köszönöm.
C0 a stepping.
Tegyünk egy próbát a tieddel is
Viszont nem túl stabil, 7-8 perc után hibát ír a prime
Már 1.304/1.272 idle/terhelt feszültségnél járok CPU-t szerint, biosban 1.3v felett van már a beállítás vmivel.
És még itt is hibázik a prime95
A magokat 37-44/61-64 fokon tartja a gyári cooler.
Nem túl sok ez a feszültség a 400-as fsb-hez (3.4ghz)? Valós lehet a hőmérséklet? A hwinfoval mérekupsz..
most mérek aidával is a 40-47 hwinfo = aida 57-64 fok idlében.
Viszont az aida 1.050voltot mutat idle
Akkor melyik az igazi? -
Cingi1979
tag
OKÉ, VÁGOM már rendeltem egy E5450-es Xeont csak még nem érkezett meg! Annyit kiderítettem, hogy az jobb választás lett volna az 1333 Fsb miatt. Értem, hogy az 1600 Fsb az oka. SAJNOS ezt későn tudtam meg és az eladó azt írta, hogy ha lapom 1600 Fsb akkor jó lesz a proci!
-
Cingi1979
tag
SAMSUNG M3 CF7 400Mhz 6-6-6-18 5-5-5-15 266Mhz 4-4-4-12 Lazítottam 6 6 6 18 KÉKHALÁL! Mennyi plusz feszt adjak neki? Egyébként ezekkel a ramokkal is totál ez volt a helyzet
ingston KTC1G-UDIMM Memória időzítések
@ 400 MHz 5-5-5-18 (CL-RCD-RP-RAS) / 23-42-3-6-3-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)
@ 266 MHz 4-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS) / 16-28-2-4-2-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)
@ 200 MHz 3-3-3-9 (CL-RCD-RP-RAS) / 12-21-2-3-2-2 (RC-RFC-RRD-WR
Kingston 2G-UDIMM Memória időzítések
@ 400 MHz 5-5-5-18 (CL-RCD-RP-RAS) / 23-51-3-6-3-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)
@ 266 MHz 4-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS) / 16-34-2-4-2-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)
@ 200 MHz 3-3-3-9 (CL-RCD-RP-RAS) / 12-26-2-3-2-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)
Ezek 1066Mhzes ramok. Mikor ezeket próbáltam párban működtek de ha tattem mellé másik ramot KÉKHALÁL volt mindig! A sztori röviden: Vettem a Xeon procit, beleraktam a gépbe és elindult rendesen xeon bios frissítés nélkül úgy ahogy a 775-ös volt beállitva. 15 napig ment a gép folyamatosan több tesztet lefutattam hiba nélkül. Intel Burn Test több órán keresztül oké volt. Prime95 39 óra hiba nélkül!!! Újraindítottam a gépet és ott kezdődött a kálváriám Kapott Xeon bios frissítést de akkor sem lett jó!!! VISZONT ha párben az 1066Mhz ramok vannak a gépben működik ha a két 800Mhz-es ram a gépben működik. Olyan mintha csak 2 memória modullal működne! Viszont átraktam a procit egy ASUS P5QL Pro lapba és azzal sem boldogulok. Azt értettem, hogy ha 1066 és 800Mhz es ramok vannak a gépben akkor fixálni kell 800Mhz re. Ez OKÉ! Viszont a többi dolog az KÍNAIul van nekem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Energiaital topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest