- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pakmara
őstag
válasz
petszol #13043 üzenetére
Szia!
Ha ez a JSF CPU Technologies akkor igen, én tőlük vettem. (Az segített volna ha nem a képet küldöd hanem a nevüket
) Megírtam milyent szertnék (E0) azt küldtek. A csomag nyomon követés egészen Mo-ig működött, egyedül a Magyar Posta jelentett le egy Delivery failed-et, a postafiók címre küldés miatt.
Nyilván egy eset nem reprezentatív, de nekem nem volt gondom vele. Működik a proci.
-
jokeph
nagyúr
válasz
petszol #9495 üzenetére
Üdv !
Leginkább próbával.
Igazából mennie kellene mindegyikben, de nemrég panaszkodtak hogy GTX1050 valamelyik nem ment régebbi alaplapban.
MSI G41 P25-öm van, abban én használtam HD5670-et, RX550-et és R9 380-at is.
A P28 több ramot kezel, ennyivel jobb mint a P25. 4GB@8GB DDR3 1333.
-
Speed®
titán
válasz
petszol #9239 üzenetére
Ez elég szarul fest. A 4 SMDt leszedném róla, anélkül max. nem indul/instabil, de lehet, hogy hibátlan
lesz, így viszont lehet más gond is. Persze kérhetsz cseredarabot/refundot is..csak nem biztos, hogy megéri a visszaposta miatt. Na ezért vettem inkább mindig hazait másodkézből :S -
jokeph
nagyúr
válasz
petszol #9145 üzenetére
A P45 a 775-ös platform vége, azaz tán a legerősebb, legújabb, stb.
Rosszul nem jársz vele, kár hogy DDR2-es.....
Nem lesz azzal se lassabb, csak DDR3-as modulok jobban beszerezhetőek általában, meg mint irtad az előző lap is DDR3-as.
Igen, van benne tuning lehetőség.
A fogyasztás nem hinném hogy számitana.
-
xeon forever
addikt
-
kenand
veterán
válasz
petszol #8629 üzenetére
"Szükséges alkalmazások és mikrokódok megtalálhatók a BOX accountomon."
Ebben a mondatban van a link az alkalmazásokhoz.
Tény a cikk írása óta a box időnként szívózik és nem enged letölteni. (de az előbb néztem és ment)Intelmicrocode.exe parancssoros alkalmazás, de ha elindítod és a bios fájlt csak rádobod az ablakra úgy is mutatja.
Eggyel korábbi kérdésidre a válasz mind benn van a cikkben, átalakító kép is stb.... az összefoglalóban természetesen nem tettem be újra az egész cikket.......
(#8632) Spec
Amikor a cikk íródott akkor a775-ös Quadok ára a Xeonok 2-3 szorosa volt. Cikkben is írom, hogy a fiam gépében a quad ment tönkre, nagyon drágának találtam egy másikat így akadtam a Xeon hack dologra...elolvastam az angol leírásokat és a megszerzett ismereteket foglaltam össze.
Nagyon sokan kaptak kedvet.....
Ráadásul Xonból nagyobb a választék, és egy jó lappal E5450-es Xeonból több kihozható. (jobban tuningolható).
-
lamiki
senior tag
válasz
petszol #8629 üzenetére
Parancssorban, vagy pl a Totalcommander alján is van ilyen, ide CTRL +ENTER bemásolja a parancs sorba a nevet amin áll a kurzor, így még írosgatni sem kell: intelmicrocode.exe bios.bin (bios neve) és ENTER. Kiírja a biosban lévő mikrokódokat. De ne féljél a Xeon moddolt biosoktól, ezek is a legutolsó gyárira épülnek, nem szokott gond lenni velük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Death Stranding (PC)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest