- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Silenzio
addikt
Lesz 70 is a legolcsóbb, mire ideér.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
elfelejtette
veterán
válasz -Faceless- #27 üzenetére
Most már teszt is jöhetne róluk, meg hosszabb távú tapasztalat.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
-Faceless-
őstag
Ezek a Dimensity SOC-k nagyon jól sikerültek. Jöhetnének hamarabb is
-
Graphics
Jómunkásember
Jó, hogy szólsz, majdnem elhittem.
Azért szerintem ezt az emberek nagy hányada képes a helyén kezelni
[ Szerkesztve ]
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
pocokmz
csendes tag
Ne haragudjatok de ez milyen szintű 'újságírás'? 45 ezer forintért senki nem ad neked 5G-s telefont, hihetetlen hogy megy ez a jüan átváltogatás áfa, vám, kiskereskedelmi haszon, lokális támogatás stb nélkül. Az egy dolog hogy abba kéne hagyni a helyi piacról átváltogatást mert tök irreleváns, de a címbe ilyen módon berakni nagyon megtévesztő.
-
Lincoln6echo
tag
Nagyon jó/ár èrtèk arány!Az ilyen apróságok okoznak nekem hatalmas gyönyört.
-
7Heads Drago
veterán
Ha ez csak 45k-ba kerül akkor miért mondják azt hogy a csúcsmodellek árát az 5G dobja meg? Ez is csak etetés. Itt a 45k-ba nagyon sok minden belefért, gondolom a jó szoftver az nem.
[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
RoBos
senior tag
válasz elfelejtette #4 üzenetére
És az is kimaradt, h ez mind ázsiai verzió, vagyis nem támogatják a B20-at!
Csak annak infó, aki pl. muternak akarná venni...Majd biztos jönnek ebből is vmikor global verziók (más néven), ha jönnek.
-
Mcleod
tag
Jó lenne már itthon is látni tesztet ezekről a Dimensity-s telefonokról...
Csak egy maradhat!!
-
fornettisuti
veterán
ami összes három modellt számlál
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Schuler888
senior tag
Par hete egyszeruen ozonlenek a BBK telefonok..
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
válasz elfelejtette #16 üzenetére
Pontosan.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
elfelejtette
veterán
-
válasz tesz-vesz123 #12 üzenetére
Vedd ugy,h ez az Opponak a redmije. Nem lehet olyan rossz.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Graphics
Jómunkásember
Azt akartad írni, hogy a BBK csoport márkája?
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Segal
veterán
Szerintem már most az.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
tesz-vesz123
senior tag
Ez a Realme izé lesz az új csingcsung Xiaomi nagyon rövid időn belül!
-
veterán
A legolcsóbb szar jó lenne a muternak szülinapra... a cikkről ennyit.
Azért nincs ma semmi új cikk, mert már mindenki tűkön ülve várja az esti új almákat?
-
válasz elfelejtette #7 üzenetére
Úgy hirlik átlátszóval jön.
Ja vot mán.[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
válasz Juhaszatti #8 üzenetére
Mondjuk az utolsó két telefonomon én is átlátszó tokot használtam, szóval bukta.
Vagy ennél a gyártónál megcsappan az átlátszó tokok forgalma a jövőben."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Juhaszatti
addikt
válasz elfelejtette #7 üzenetére
Nem biztos, nagyon sokan használnak átlátszó szilikontokokat.
Lehet úgy gondolkodnak, ha már "csak" ennyit fizetsz érte, legalább reklámozd őket.
-
elfelejtette
veterán
A feliratot majd úgyis eltakarja a tok.
Viszont a hulladék 2MPx-es kamerák nálam is környezetszennyezés kategóriába esnek, így adnak el 1-2 használható kamerát 3-4-nek..."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
atike
nagyúr
Nem hiszem, hogy a felirat lesz a fő gond ennél a telónál...
-
elfelejtette
veterán
Kimaradt, hogy a Q2 5G 120Hz-es FullHD+ kijelzőt kapott.
Forrás: Gsmarena"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Graphics
Jómunkásember
Én nem érzem ott gagyinak, mert nem annyira kiemelkedően látszik.
Itt azért kicsit nagyra sikerült a kreálmány.Mondjuk tény, én a telefon elejét nézegetem, a hátulját ritkán látom.
[ Szerkesztve ]
-
jUUh
addikt
A mélység és makró kamerák továbbra is a környezetszennyezés kategóriába esnek nálam, de amúgy ennyiért jöhetne az 5G.
Samsung Galaxy S23+
-
juuzer
addikt
Ezeket a hatalmas feliratokat miért kell erőltetni? Már a Poco-nál is elég gagyin nézett ki, itt se jobb sajnos.
Vamos a la playa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Macska topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Társasjáték topic
- Linux haladóknak
- Eredeti játékok OFF topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest