- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inarus
addikt
Elég egyszerűen leírható szerintem a dolog:
Az iPhone-nal ellentétben androidos készüléket már kártyásan is olcsón kapsz, nem érdemes feltétlen nettel megvenned. De mivel trendi, ezért veszik. Az iPhone-t is sokan választják azért mert trendi, de ott a többség már mobilnetes csomaggal veszi, ami ha már van, hát használja is. (Nem, ezzel egyiket sem degradálom le, csak arra akarok kilyukadni, hogy az eltérő üzletpolitika és árazás kihat a felhasználásra is.) -
törölt tag
nem védem, vagyis a véleményem védem csak a statisztikát illetően. az szerintem teljesen nylvánvaló, hogy az androidosok egy része nem használja ki a telefon tudását. de ennek nincs sok köze a rendszerben rejlő lehetőségekhez, vagy a rendszer minőségéhez, vagy kb semmihez sem
-
-
törölt tag
nekem sincs net csomagom, mert nincs rá szükségem. a munkahelyen van wifi, itthon van wifi, azt a fél órás utat meg a kettő közt csak kibírom már valahogy...
legfeljebb majd akkor csak játszok rajta, meg filmet nézek, meg zenét hallgatok, meg olvasok, meg dokumentumot szerkesztgetek, meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Oneplus 11 tokok 3db(2db gyári)
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest