- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
majom2
senior tag
válasz
#16820480 #134 üzenetére
Tehát akkor megint oda lyukadtunk ki, h vagy több az iOS device, vagy az android felhasználók kevésbbé használják ki a telefonjukat. Egyébként nem értem miért kell az androidot az utolsó csepp vérig védeni. Engem pl egyáltalán nem érdekelne, ha ez a statisztika az android előnyét mutatná... Nem ettől lesz jobb illetve rosszabb valamelyik platform.
-
detri
aktív tag
válasz
#16820480 #131 üzenetére
Tehát attól függetlenül, hogy nincs netes csomagod, rendszeresen netezel wifin. Szerintem ezzel mindenki így van, aki okost használ netcsomag nélkül.
Ennek ellenére azt mondod néhány hozzászólással feljebb, hogy azért van lényegesen kevesebb látogató android oprendszerrel, mert sokan (_nagyonnagyon_ sokan ezek szerint, hiszen 4-szer több az iOS a stat szerint, mégis sokkkal több állítólag itthon az Android) nem neteznek vele, csak telefonálnak, smst küldenek.Sosem gondoltam, hogy bármilyen formában részt fogok venni apple vs android vitában, remélem ez még nem számít annak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged