Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
 - Apple Watch
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Yettel topik
 - Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple Watch Ultra - első nekifutás
 - Sok földi jó került a Redmi K90-be is
 - iPhone topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

törölt tag
igen, én netezem vele, bár én sem elsősorban weblapokat nézegetek, hanem voip-ot használok, leveleket nézek, meg ilyesmi. ez ugye nem jelenik meg xy weblap statisztikájában nyilván.
de sokan még ennyit sem csinálnak vele, csak megveszik, mert szép, érintős, akármilyen, és ugyanúgy telefonálnak meg sms-eznek vele, mint az előző készülékükkel.
szerintem ebben nincs ellentmondás. - 

törölt tag
nem, ez azt jelenti, hogy többen használják netezésre a szifonjukat az emberek, mert lényegében csak adatcsomaggal együtt lehet kapni (illetve máshogy egyszerűen nem éri meg). míg mondjuk androidot bőven lehet azért az olcsóbb kategóriákban találni (Samu Spica, ZTE Blade, stb).
szerintem még ha beleszámolod az eddigi összes szifon generációt, akkor sem jönne ki többre, de mondjuk erről nyilván lehetetlen pontos adatot szerezni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
 - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
 - 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
 - Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
 - FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő