- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
igen, én netezem vele, bár én sem elsősorban weblapokat nézegetek, hanem voip-ot használok, leveleket nézek, meg ilyesmi. ez ugye nem jelenik meg xy weblap statisztikájában nyilván.
de sokan még ennyit sem csinálnak vele, csak megveszik, mert szép, érintős, akármilyen, és ugyanúgy telefonálnak meg sms-eznek vele, mint az előző készülékükkel.
szerintem ebben nincs ellentmondás. -
törölt tag
nem, ez azt jelenti, hogy többen használják netezésre a szifonjukat az emberek, mert lényegében csak adatcsomaggal együtt lehet kapni (illetve máshogy egyszerűen nem éri meg). míg mondjuk androidot bőven lehet azért az olcsóbb kategóriákban találni (Samu Spica, ZTE Blade, stb).
szerintem még ha beleszámolod az eddigi összes szifon generációt, akkor sem jönne ki többre, de mondjuk erről nyilván lehetetlen pontos adatot szerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest