- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
detri
aktív tag
válasz
#16820480 #131 üzenetére
Tehát attól függetlenül, hogy nincs netes csomagod, rendszeresen netezel wifin. Szerintem ezzel mindenki így van, aki okost használ netcsomag nélkül.
Ennek ellenére azt mondod néhány hozzászólással feljebb, hogy azért van lényegesen kevesebb látogató android oprendszerrel, mert sokan (_nagyonnagyon_ sokan ezek szerint, hiszen 4-szer több az iOS a stat szerint, mégis sokkkal több állítólag itthon az Android) nem neteznek vele, csak telefonálnak, smst küldenek.Sosem gondoltam, hogy bármilyen formában részt fogok venni apple vs android vitában, remélem ez még nem számít annak.
-
detri
aktív tag
válasz
Rickazoid #90 üzenetére
"...mindössze egy elhanyagolhatóan kis csoport használ errefelé iPhone-t meg Androidot, bár utóbbit nálunk konkrétan sokkal többen."
A mondat második felére reagálnék. Eladási statisztikákat ismersz? Vagy honnan lehet ezt tudni? Szerintem a magyar ember tipikusan olyan, hogy megveszi azt is, amire nincs pénze, ha az tetszik neki, vagy azt olvassa / hallja, h az neki kell. Szóval hiába drága az iPhone egyelőre szerintem több van a magyarok kezében, mint Android. Android körül nincs olyan hype, és reklám se nagyon jutott el addig átlagos emberhez, amíg rá nem állt "valami miatt" a Telenor.
Biztos meg lehet nézni nagyobb, reprezentatívabb weboldalak statisztikáját is, én egy olyan oldal látogatási statját látom, ahol havi 150.000 látogató fordul meg. Itt az oprendszerek aránya:
Android: 0,16 %
iOS: 0,60 % (ebből iphone: 0,44%)Ha ez nem jelenti, hogy több iOS rendszerű készülék van a magyarok kezében, akkor azt jelenti, hogy sokkal többet használják azt a sokkal kevesebb kütyüt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest