Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gusztáv

addikt

Az, hogy az Iphone tulajok inkább hajlandóak fizetni a programokért, ez jól hangzik, csak van erre bármilyen bizonyíték? Az publikus, hogy Magyarországon hány Iphone van és milyenek az Appstore eladási statisztikái? Mert eddig ahány Iphone-t láttam az ismeretségi körömben, az mind jailbrake-elt volt. Mert vagy külföldről jött, vagy nem T-Mobilos aki használta. Ismerős kapott 2 telefont Usa-ból, a figura, aki megoldotta hogy ne csak AT&T kártyával működjenek egyből mondta honnan lehet leszedni hozzá a programokat. Meg gondolom a sok tini, aki Iphonnal rohangál a zsebpénzét legális programokra költi :D .

Más: az szép és jó hogy már van állat grafika mobilra, de félve kérdezem meg, mennyi idő alatt eszi meg az aksit? Az rém vicces, ha az ember épp arra nem tudja a telefonját használni, mint amire kitalálták, mert 1,5 óra játékkal csutkára merítette.

Nekem személyes tapasztalatom Androiddal van, a San Francisco-m szép nagyokat harap az akkuba pl Pocket Legends alatt (és ebben csak 600 megahertzes Qualcomm MSM7227-van). A Tegra-s Zune HD-m azért jobban bírja, pedig ott kisebb az akku. Mondjuk a kijelző is.

Iphone-om még nem volt, szóval arról nem tudok nyilatkozni, de amikor ismerőst kérdeztem, mért hordja mindig az Iphone töltőjét magával, csak vigyorgott :)) .

Új hozzászólás Aktív témák