Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
"Az, hogy az Iphone tulajok inkább hajlandóak fizetni a programokért, ez jól hangzik, csak van erre bármilyen bizonyíték?"
Egyszerű. Beregisztrálsz az App Store-ba és már vásárolhatsz is, az Android Marketen ezt valahogy nem teheted meg, ergo alapból többet vásárolnak az iPhone tulajok, mert TUDNAK vásárolni.
"Mert eddig ahány Iphone-t láttam az ismeretségi körömben, az mind jailbrake-elt volt."
A felmérések szerint az eladott készülékek 5-6%-a jailbreakelt (speciel a 4.2.1-el én is felhagytam vele).
"Meg gondolom a sok tini, aki Iphonnal rohangál a zsebpénzét legális programokra költi"
Még itthoni mércével is nevetséges 2-300 Ft-okba kerülnek zömmel az alkalmazások, szerinted tőlünk nyugatabbra ez bárkinek is megterhelő összeg?
-
A crossplatform fejlesztők jelentései elég hitelesek szerintem.
Egyébként is Magyarország elhanyagolható piac, látszik hogy a Google is kitartóan tojik a fejünkre a fizetős Market bevezetésével - ez alapján kár megítélni bármit is. Meghát a jailbreakelők nem feltétlen warezolnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Filmvilág
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest