Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Persze, én is baromira örülnék ha lenne fizetős Market és Marketplace Magyarországon. Nem igazán látom, hogy mi ebben akkora befektetés, hogy Google, MS nem lépi meg, így csak rászoktatják az embereket a torrentre
. Okosabb fejlesztő megoldja, vettem már androidra progit, mert lehetett paypal-al fizetni.
Mondjuk régebben olvastam cikket arról, hogy Iphone-ra még úgy sem veszik a programokat, hogy pár dollárba kerülnek. De lehet hogy ez azóta változott.
Engem tényleg érdekelnének a valós adatok, ha valaki tud ilyet az ossza már meg.
-
Gusztáv
addikt
Az, hogy az Iphone tulajok inkább hajlandóak fizetni a programokért, ez jól hangzik, csak van erre bármilyen bizonyíték? Az publikus, hogy Magyarországon hány Iphone van és milyenek az Appstore eladási statisztikái? Mert eddig ahány Iphone-t láttam az ismeretségi körömben, az mind jailbrake-elt volt. Mert vagy külföldről jött, vagy nem T-Mobilos aki használta. Ismerős kapott 2 telefont Usa-ból, a figura, aki megoldotta hogy ne csak AT&T kártyával működjenek egyből mondta honnan lehet leszedni hozzá a programokat. Meg gondolom a sok tini, aki Iphonnal rohangál a zsebpénzét legális programokra költi
.
Más: az szép és jó hogy már van állat grafika mobilra, de félve kérdezem meg, mennyi idő alatt eszi meg az aksit? Az rém vicces, ha az ember épp arra nem tudja a telefonját használni, mint amire kitalálták, mert 1,5 óra játékkal csutkára merítette.
Nekem személyes tapasztalatom Androiddal van, a San Francisco-m szép nagyokat harap az akkuba pl Pocket Legends alatt (és ebben csak 600 megahertzes Qualcomm MSM7227-van). A Tegra-s Zune HD-m azért jobban bírja, pedig ott kisebb az akku. Mondjuk a kijelző is.
Iphone-om még nem volt, szóval arról nem tudok nyilatkozni, de amikor ismerőst kérdeztem, mért hordja mindig az Iphone töltőjét magával, csak vigyorgott
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest