- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az nagyon rég lehetett... már vagy 2 éve semmi driver gond nincs AMD oldalon. Egyedül a crossfire volt bajosabb mint az SLI, de azis lassan kikupálódik. Erről ennyit... nem szabad leragadni a régi beidegződéseken meg hiedelmeken. (Sőt az utóbbi időben inkább NV oldalon voltak stabilitás gondok.)
Az intel rész igaz viszont, de ez egyértelműen leszűrhető a neten fellelhető tesztekből.
Bár az AMD baja ott a single thread (egyszálas) teljesítményből adódik, ha egyszer összekapják ezt a részt akkor teljesen egyenlő lesz a két cég megint. -
válasz
Tuco Ramirez #227 üzenetére
SCII az nagyon mostohagyerek proci fronton... egyébként ha megnézel pár tesztet pont SCII alatt elég jó skálázódás van... sőt.
-
-
-
válasz
neilszab #195 üzenetére
Ugyan a webszerver teszt messze van a játéktól... de valamit azért mégis elárul. Az FX nem feltétlen a kiszolgáló feladatokban a legjobb...
Szerintem i7 a nyerő nektek. Meg ahogy a kolléga mondja kell sok ram is mellé (32G+)... meg én még SSD/raid-en is gondolkodnék.
Nem olcsó, de pár évig utána csak elég. -
Értem én, de ez kevés... otthonra 12 magos procit nem tud venni szerintem.
Ha kevesebb akkor meg mindenképp lesz overhead.
Ott viszont már nem mindegy hogy melyik a fontosabb, az hogy egy egy szál hamar lefusson és átadja a helyét a másiknak (adott magon), vagy az hogy egyszerre több mag legyen.Mert elsőre lehet jobb egy intel 4-6 magos, másodikra meg egy AMD "8" magos... főleg ha integer a feladat.
Mondjuk valószínű egy i7-el jár mindenképp jól... utána meg már csak az a kerdés mennyi pénze van. 4 vagy 6 magos procit tud venni.
-
Nem definiálta mi a fontosabb... a minél több szál futtatása, vagy egy-egy szál minél gyorsabb végrehajtása.
Mindegyikre picit más ajánlható... illetve fontos e az ár? (Inkább olcsóbb, mint picit jobb legyen e.)
Illetve számít e a fogyasztás?Ilyesmit csak ezek után lehet eldönteni...
-
-
Ehhez ezek és ennyi játék kevés hogy kiderüljön. Illetve a mérési módszerek/lehetőségek is korlátozottak.
Ha erős a GPU limit akkor sokminden más alatta lévő gyengeséget is elfedhet...
-
Azért nem... rengeteg rendszer szintű dolog soros műveleteken alapul windows szinten is (lemez, memória másolás stb) ami játék meg minden alatt jelentkezik/het. Ezen mulhat válaszidő "system responsiveness"... stb.
Jó lett volna látni.
Persze igen, lehet hogy az AMD-t ebben az egyben talán aránytalanul hátrányosnak mutatná. De egyrész ez a valóság... másrészt meg egy átfogó tesztbe beleillik.
-
-
Egyet hiányolok csak... single thread bencset is kellet volna párat csinálni...
-
Nem semmi nagy munka lehetett, de kellenek az ilyen nagy generációkat átfogó tesztek is szerintem.
Köszi és grat hogy meg tudtátok csinálni.
Jó lenne egy ilyen GPU fronton is majd egyszer... kíváncsi lennék 2-3 év alatt mennyit fejlődtek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest