- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
amanoba
őstag
válasz
kissmelike88 #48 üzenetére
nem hallottad az iróniát a hangomban.
-
-
amanoba
őstag
válasz
vehement69 #8 üzenetére
"Az, aki Hír TV-t néz, és komolyan veszi őket, az a szánalmas."
azért ez nem gyengén személyeskedés, hogy jössz te ehhez, hogy "leszánalmasozz" bárkit is?
-
tag
Majd ez is eltunik mint a tobbi problema.Az imac kijelzoje is sargult az se tema amr sehol.
-
g4mer
senior tag
válasz
vehement69 #8 üzenetére
Én azon is gondolkoztam, hogy Ausztriában megvetetem nagybátyámmal, de ezekszerint ott se lehet még kapni
-
Everman
addikt
válasz
Dr.Anonymus #38 üzenetére
Igaz, de azokhoz még vásárolhatsz jó pénzért megfelelő memóriakártyát is pluszban
-
joey04
titán
válasz
Dr.Anonymus #38 üzenetére
a desire nem is volt 170...
vagy csak valami olyan helyen, ahol az iphone 3GS 300 -
joey04
titán
válasz
Dr.Anonymus #35 üzenetére
nem kötelező a foxconnal gyártatni a termékeket..
nem, de mégis csak egy céget találtak be ezekkel...
-
ezek
tag
válasz
Dr.Anonymus #34 üzenetére
Mint minden más cég esetében (htc, samsung stb...)
-
Dr.Anonymus
addikt
a Handrás féle arcokat elnézve, a szállítás akár ingyen is lehetne..
ha egy szibériai telepen lehetne átvenni az új iPhonet oda is elmennének értea készletek pedig úgy eltűntek, hogy a tárolásra se lesz sok gond..
egyébként igazad van de a 45 ezerben nincs bent az hogy ilyen nagy tételben vásárolva olcsóbb mint egyenként...
tehát a valódi ár 45 ezer alatt van, de ha mondjuk az általad említett dolgokat beleszámoljuk, akkor kerül a készülék (túlzok) 60 ezerbe, tehát akkor is pofátlan nagy a profit... -
Everman
addikt
válasz
Dr.Anonymus #30 üzenetére
A fejlesztés, gyártás, szállítás, raktározás, marketing meg ugye ingyen van
No meg ugye tiszta, hogy a Foxconn nem csak az Apple-nek gyárt, mégis az Apple az egyetlen cég, amelyik beleszól a kinti gyártásba és próbál valamit javítani a helyzeten.
-
Dr.Anonymus
addikt
170 ezer - 45 ezer = 125 ezer profit minden darabon...
mondjuk jobban örülnék ha a 125ezres profit helyett ami Steve Jobsnak szebb háza lesz az éhbérért napi 24 órákat dolgozó foxconn rabszolgáknak jutna több, vagy az alapanyag beszerzésre figyelnének jobban
-
nagygabor519
tag
Sok ilyen videót láttam már, hogy a munkások fogták a bolt ajtaját mert a sok ember már nyomta befelé és amikor kinyitottak mint az állatok szétkapkodták az egész boltot (nem lopva). Ez számomra is hihetetlen, de ez is alátámasztja azt a tényt milyen hatása van a médiának és a reklámoknak az emberek tudatára vagy tudatalattijára. Érdekes az biztos!
-
Nem azért mondom, de egy koncertért lehet én is sorba állnék, mert az tényleg buli, és lehet, hogy egyszeri és megismételhetetlen alkalom. De egy elektronikai cuccért, amit ugyan úgy megvehetek 2 nappal később is, nem egy helyen és csak egy bizonyos időben, a világon sok helyen, ziher, hogy sorba nem állnék..
-
Tikakukac
titán
-
Snowy_owl
őstag
Akkor biztos bennem van a hiba. De az biztos hogy semmi kütyüért nem alukálnék a bolt előtt napokig, hogy első kézből megkaphassam. Arra a nyüzsgésre nincs szükségem. Akinek ennyire szüksége van rá hát szobrozzon engem nem zavar, de nem is tetszik.
A Szigetes hasonlat talán rossz volt.
-
tikshow
addikt
nincs, itthon csak és kizárólag a t-mobilenál vásárolt iphoneokra van helyi garancia, az összes többi szürkeimportot(mivel csak így kaphatod) szépen visszaviszik oda gariztatni ahonnan szerezték(általában olaszország, németország, anglia, vagy most az új felkapott, franciaország)
-
spammer
veterán
válasz
vehement69 #8 üzenetére
"külföldről meg gari miatt nem akarok"
Ha külföldi apple storeból vásárolod meg, akkor van rá gari itthon is. Én úgy tudom.
-
(An)Dante
őstag
válasz
Dr.Anonymus #5 üzenetére
A Gizmodo tesztje szerint a bal kézben tartott iPhone 4 átviteli sebessége negyedére esik. Ha valóban csak kalibrációs hiba akkor tényleg segíthet a szoftveres fix.
Más téren határozottan jó ez az új iPhone, bár kézben tartva nekem nagyon kényelmetlen a képernyő felső részének elérése, mivel eléggé zavaróak az éles peremek. Nagy kéz vagy kétkezes használat esetén max az előlap és a hátlap csúszása zavaró.
-
válasz
vehement69 #8 üzenetére
talán azért nincs 500 hsz mert fél órája van kint a cikk
....
inkább mennék egy koncertre, mert az tényleg buli.
-
Dr.Anonymus
addikt
iphone fan-eknek jó hír:
"Ez az elmélet, nagy kérdés volt, hogy mit mutat a gyakorlat. Amikor elhoztam a mobilt Handrástól, marokra fogtam, ahogy szoktam, és ahogy a beszámolók szerint el lehet gáncsolni az iPhone-t, és a varázslat működött. Egymás után tűntek el a pálcikák, aztán a 3G EDGE-re változott, majd teljesen elment a mobilnet, és egyetlen pálcikányi térerőm maradt csak a legfontosabb hívások indítására. A hiba tehát reprodukálható.Egyszer.
A tesztnap hátralévő részében ugyanis akárhogy fogdostam, nyomorgattam, markolásztam a mobilt, nem történt semmi, nem sikerült csökkenteni a pálcikák számát, tehát egy létező, de rendkívül makacs, alig-alig előcsalogatható jelenségről van szó."
-
David75
őstag
válasz
Dr.Anonymus #5 üzenetére
Ezeket az hiszi el aki akarja.Minden felkapott telefonnál irják hogy ez szar benne meg az.Aztán mikor megveszed semmisem igaz belőle...A 3G hátlapja 2 év használat és sok leejtés után se reped.
-
Snowy_owl
őstag
De mégsem az, csak maximum elfogy. Simán ki lehet várni egy pár hetet mire újra lesz. Aki meg nem bírja ki az meg nem igazán normális. Nem létszükséglet egy új készülék megléte. Ha mondjuk napokig nem lenne élelmiszer és odaállnának szobrozni az emberek a hipermarketek elég megvárni még kinyit 2 nap múlva azt meg is érteném, de kérem szépen ez egy telefon, ezt nem így kell kezelni!
-
vehement69
senior tag
Az, aki Hír TV-t néz, és komolyan veszi őket, az a szánalmas.
Meg persze az ilyen Handrás féle majmok is.
Na és azt se felejtsük el, ezeknek egy jó része előrendelt készülék..
Mellesleg az iPhone 4 esetében lehet én is beállok majomnak/birkának/nevezzetek aminek akartok, mert ez tényleg minél hamarabb kell, de szerptember előtt itthon nem valószínű, hogy lesz, külföldről meg gari miatt nem akarok
Ja és ilyenkor miért nincs 500 hsz? komolytalan bagázs..
-
Dr.Anonymus
addikt
az meg pláne vicces, hogy ezek az emberek azért fizetnek hogy tesztelhessék az új iPhonet...
én várnék egy fél évet vele amíg az összes hibát kipofozzák... -
plus44
veterán
Mi a HírTV-n röhögtünk apával, ahogy egymást öldökölve mentek az emberek a telefonért.
Szánalmas. Legalább várnák meg, míg elül a vihar, akkor majd szépen bebellagnak és kérnek egy telefont. Addig meg használják a 3GS-t...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest