- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Anonymus
addikt
a Handrás féle arcokat elnézve, a szállítás akár ingyen is lehetne..
ha egy szibériai telepen lehetne átvenni az új iPhonet oda is elmennének értea készletek pedig úgy eltűntek, hogy a tárolásra se lesz sok gond..
egyébként igazad van de a 45 ezerben nincs bent az hogy ilyen nagy tételben vásárolva olcsóbb mint egyenként...
tehát a valódi ár 45 ezer alatt van, de ha mondjuk az általad említett dolgokat beleszámoljuk, akkor kerül a készülék (túlzok) 60 ezerbe, tehát akkor is pofátlan nagy a profit... -
Dr.Anonymus
addikt
170 ezer - 45 ezer = 125 ezer profit minden darabon...
mondjuk jobban örülnék ha a 125ezres profit helyett ami Steve Jobsnak szebb háza lesz az éhbérért napi 24 órákat dolgozó foxconn rabszolgáknak jutna több, vagy az alapanyag beszerzésre figyelnének jobban
-
Dr.Anonymus
addikt
iphone fan-eknek jó hír:
"Ez az elmélet, nagy kérdés volt, hogy mit mutat a gyakorlat. Amikor elhoztam a mobilt Handrástól, marokra fogtam, ahogy szoktam, és ahogy a beszámolók szerint el lehet gáncsolni az iPhone-t, és a varázslat működött. Egymás után tűntek el a pálcikák, aztán a 3G EDGE-re változott, majd teljesen elment a mobilnet, és egyetlen pálcikányi térerőm maradt csak a legfontosabb hívások indítására. A hiba tehát reprodukálható.Egyszer.
A tesztnap hátralévő részében ugyanis akárhogy fogdostam, nyomorgattam, markolásztam a mobilt, nem történt semmi, nem sikerült csökkenteni a pálcikák számát, tehát egy létező, de rendkívül makacs, alig-alig előcsalogatható jelenségről van szó."
-
Dr.Anonymus
addikt
az meg pláne vicces, hogy ezek az emberek azért fizetnek hogy tesztelhessék az új iPhonet...
én várnék egy fél évet vele amíg az összes hibát kipofozzák...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Autós topik
- Trollok komolyan
- Xbox Series X|S
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- ASUS ROG Ally
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged