Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
#96302336 #350 üzenetére
Szerintem nem sikerült megértened amit írtam.
Én sem értem mikor makk egészséges emberek használják ezt a funkciót iPhoneon, mert halláskárosult embereknek van a funkció, nem is véletlen, hogy a kisegítő lehetőségek között lehet bekapcsolni.
Felőlem legyen LED mindenen, nekem akkor is felesleges, mert elég sokszor ránézek a telefonomra, és elég sokat velem van ahhoz hogy ne maradjak le dolgokról. Ha hosszabb ideig nem nyúltam hozzá, akkor is meg fogom nézni hogy történt-e valami, ha van ledes értesítés, ha nincs. Nem is értem azokat akik leteszik és fél napokon át hozzá sem nyúlnak, akkor meg minek? Erre elég egy Nokia 3310 is. Valamint a karomon van a Watch, így az rezeg, és biztos hogy észreveszem ha van valami action, akkor is ha nincs a közelemben az okostelefonom.
A halláskárosult emberünk, nem fogja Androidon az értesítő LED apró fénye és méretéből fakadóan észrevenni annak segítségével, hogy hívják, vagy üzenetet küldtek neki, UGYANERRE A FUNKCIÓRA ott is a hátsó segédfény villogtatása a megfelelőbb. Ez a funkció, nyilván akkor hasznos, ha folyamatosan kijelzővel lefele van a készülék, akkor pedig hiába az értesítő led, de legyen rajta az is, hátha lemaradt a fényjelzésről, és akkor még mindig láthatja azt, h elmulasztott valamit. Vagy akkor a vakut villogtassa a telefon ugyanúgy X időnként amire iOS alatt szintén van lehetőség üzeneteknél biztosan. Érthető?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tízéves évfordulóra szánt, OLED kijelzővel szerelt variáns döbbenetesen magas kezdőárral kerülhet piacra.
- Láncfűrész topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ford topik
- Minden, ami hőszivattyú
- Micro Four Thirds
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest