- iGO Primo
- Google Pixel topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Yettel topik
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
#96302336 #350 üzenetére
Szerintem nem sikerült megértened amit írtam.
Én sem értem mikor makk egészséges emberek használják ezt a funkciót iPhoneon, mert halláskárosult embereknek van a funkció, nem is véletlen, hogy a kisegítő lehetőségek között lehet bekapcsolni.
Felőlem legyen LED mindenen, nekem akkor is felesleges, mert elég sokszor ránézek a telefonomra, és elég sokat velem van ahhoz hogy ne maradjak le dolgokról. Ha hosszabb ideig nem nyúltam hozzá, akkor is meg fogom nézni hogy történt-e valami, ha van ledes értesítés, ha nincs. Nem is értem azokat akik leteszik és fél napokon át hozzá sem nyúlnak, akkor meg minek? Erre elég egy Nokia 3310 is. Valamint a karomon van a Watch, így az rezeg, és biztos hogy észreveszem ha van valami action, akkor is ha nincs a közelemben az okostelefonom.
A halláskárosult emberünk, nem fogja Androidon az értesítő LED apró fénye és méretéből fakadóan észrevenni annak segítségével, hogy hívják, vagy üzenetet küldtek neki, UGYANERRE A FUNKCIÓRA ott is a hátsó segédfény villogtatása a megfelelőbb. Ez a funkció, nyilván akkor hasznos, ha folyamatosan kijelzővel lefele van a készülék, akkor pedig hiába az értesítő led, de legyen rajta az is, hátha lemaradt a fényjelzésről, és akkor még mindig láthatja azt, h elmulasztott valamit. Vagy akkor a vakut villogtassa a telefon ugyanúgy X időnként amire iOS alatt szintén van lehetőség üzeneteknél biztosan. Érthető?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged