Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• buvartacsko

addikt

válasz #96302336 #350 üzenetére

Szerintem nem sikerült megértened amit írtam. :(

Én sem értem mikor makk egészséges emberek használják ezt a funkciót iPhoneon, mert halláskárosult embereknek van a funkció, nem is véletlen, hogy a kisegítő lehetőségek között lehet bekapcsolni.

Felőlem legyen LED mindenen, nekem akkor is felesleges, mert elég sokszor ránézek a telefonomra, és elég sokat velem van ahhoz hogy ne maradjak le dolgokról. Ha hosszabb ideig nem nyúltam hozzá, akkor is meg fogom nézni hogy történt-e valami, ha van ledes értesítés, ha nincs. Nem is értem azokat akik leteszik és fél napokon át hozzá sem nyúlnak, akkor meg minek? Erre elég egy Nokia 3310 is. Valamint a karomon van a Watch, így az rezeg, és biztos hogy észreveszem ha van valami action, akkor is ha nincs a közelemben az okostelefonom.

A halláskárosult emberünk, nem fogja Androidon az értesítő LED apró fénye és méretéből fakadóan észrevenni annak segítségével, hogy hívják, vagy üzenetet küldtek neki, UGYANERRE A FUNKCIÓRA ott is a hátsó segédfény villogtatása a megfelelőbb. Ez a funkció, nyilván akkor hasznos, ha folyamatosan kijelzővel lefele van a készülék, akkor pedig hiába az értesítő led, de legyen rajta az is, hátha lemaradt a fényjelzésről, és akkor még mindig láthatja azt, h elmulasztott valamit. Vagy akkor a vakut villogtassa a telefon ugyanúgy X időnként amire iOS alatt szintén van lehetőség üzeneteknél biztosan. Érthető?

Új hozzászólás Aktív témák