Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
-
buvartacsko
addikt
Én is ezt mondtam, akinek fontos, az mindenképpen ilyen készüléket vegyen, felőlem legyen az iPhoneon is jól elrejtve, márpedig az Apple egyébként el tudná rejteni, de valszeg nem használnám, jobban idegesítene hogy villog, ÉN jobban szeretem, hogy akkor nézem meg amikor én akarom, és nem pedig mert már fél órája lillán/pirosan/kéken villog ott nekem
-
buvartacsko
addikt
válasz
#96302336 #357 üzenetére
Rendben, zárjuk le, sajnos nem lehet veled értelmes beszélgetést folytatni, nem bírod elfogadni mások igényeit, csak a sajátodét látod, és nem tudod felfogni azt amit más ír neked.
Mindenesetre még1x megnyugtatlak, ha lesz iPhoneon értesítő led, akkor sem fogod megvenni, akkor is szarozni fogod, akkor is hülyék lesznek szted az felhasználók, és majd találsz mást ami miatt kötekedhetsz itt, mert elégedetlen vagy a 35 ezres fosoddal és itt éled ki.
-
buvartacsko
addikt
válasz
#96302336 #355 üzenetére
Én semmit nem akarok megváltoztatni, nekem ahogy most van az úgy jó. Ismét az van hogy jöttek a Droid felhasználók az Apple topicba megmagyarázni hogy miért vagyunk g*ci buták, így hülyék, úgy hülyék, meg amúgyis a értesítő LED, de amúgyis tényleg nagyon hülyék vagyunk.. 35 ezerért olyan Androidos telefont lehet venni ami kenterbe veri az Apple akármelyik készülékét minden tekintetben stb... úgy látom megint az van hogy mi csinálunk mindent rosszul, ti próbáljátok ismét elmondani hogy hogyan kéne jól, valahogy nem úgy tűnik, hogy én próbálom a ti szokásaitokat megváltoztatni.
Elmondtam hogy SZ-Á-M-O-M-R-A (értsd: ÉN, ÉN, ÉN, ÉN, ÉN, nem a világ!) mindenképpen felesleges a fentebb felsorolt okok miatt az értesítő led, nem használom, nekem a telefonom eleve folyamatosan mindig néma üzemmódban van, semmiféle jelzést nem ad. Egyedül a Watchom rezeg a karomon és ennyi. Ez akkor is jelez és észreveszem, ha az udvaron vagyok, a telefonom pedig a 2. emeleten a házban. Felőlem lehet az iPhoneon is értesítő LED (az más kérdés hogy akkor sem fogjátok megvenni, és valami akkor is szar lesz, de itt harcoltok érte nagyon ahelyett hogy elégedetten csendben használnátok a tökéletes értesítő ledes 35 ezres Android csodát, a megváltót) én akkor is kikapcsolnám a fenti okok miatt.
Ja és, többször történik meg, hogy hamarabb felkelek az éjjeli szekrényen Night Stand módban fekvő Watch egyre erősödő kijelző fényére, mint az utána következő csipogására... Szóval de, fel lehet kelni a fényre is.
-
buvartacsko
addikt
válasz
#96302336 #353 üzenetére
Te tényleg nem akarod megérteni amit írtam? Nem ellened vagy a LED értesítő ellen beszélek...
Továbbra sem akarod megérteni, hogy ez egy kisegítő lehetőség.
Én nem azért nézem meg a telefonom gyakran, mert meg kell, hanem mert meg akarom.
Este pedig nem hogy nem villog semmim se, de nem rezeg és hangot se ad ki. Este 11től ugyanis magától DND mód van reggel hatig. Ha valakinek ez be van kapcsolva, akkor nem is villog ha esetleg ilyen beállítása van, viszont szerinted egy süket ember mire fog felkelni? Arra hogy rezeg az asztalon a telefon, vagy ha valami erősen villog a szobában? Mert szerintem inkább az utóbbi. Vagy hova tegye a rezgő telefont ilyenkor az emberünk? A zsebébe éjszaka is?
-
buvartacsko
addikt
válasz
#96302336 #350 üzenetére
Szerintem nem sikerült megértened amit írtam.
Én sem értem mikor makk egészséges emberek használják ezt a funkciót iPhoneon, mert halláskárosult embereknek van a funkció, nem is véletlen, hogy a kisegítő lehetőségek között lehet bekapcsolni.
Felőlem legyen LED mindenen, nekem akkor is felesleges, mert elég sokszor ránézek a telefonomra, és elég sokat velem van ahhoz hogy ne maradjak le dolgokról. Ha hosszabb ideig nem nyúltam hozzá, akkor is meg fogom nézni hogy történt-e valami, ha van ledes értesítés, ha nincs. Nem is értem azokat akik leteszik és fél napokon át hozzá sem nyúlnak, akkor meg minek? Erre elég egy Nokia 3310 is. Valamint a karomon van a Watch, így az rezeg, és biztos hogy észreveszem ha van valami action, akkor is ha nincs a közelemben az okostelefonom.
A halláskárosult emberünk, nem fogja Androidon az értesítő LED apró fénye és méretéből fakadóan észrevenni annak segítségével, hogy hívják, vagy üzenetet küldtek neki, UGYANERRE A FUNKCIÓRA ott is a hátsó segédfény villogtatása a megfelelőbb. Ez a funkció, nyilván akkor hasznos, ha folyamatosan kijelzővel lefele van a készülék, akkor pedig hiába az értesítő led, de legyen rajta az is, hátha lemaradt a fényjelzésről, és akkor még mindig láthatja azt, h elmulasztott valamit. Vagy akkor a vakut villogtassa a telefon ugyanúgy X időnként amire iOS alatt szintén van lehetőség üzeneteknél biztosan. Érthető?
-
buvartacsko
addikt
válasz
ChuckyCheese #206 üzenetére
én biztosan nem tiltattam ki innen senkit, ha kitiltották az önmaga miatt volt.
-
buvartacsko
addikt
válasz
ChuckyCheese #195 üzenetére
megbeszélhetjük privátban is, kíváncsi lennék milyen baromságot írtam le szerinted..
-
buvartacsko
addikt
Az igényeim nem változnak 1-2 perc alatt... 2012 végén még elég volt bőven a 16GB is. kb 2-3 év kellett mire eljutottunk oda, hogy 64 alatt nem vennék semmit. soha nem éreztem még, hogy jaj de nagyon hiányozna egy SD kártya foglalat. különbözőek vagyunk. nem az apple verte át a tesódat, ő mérte fel rosszul a saját igényeit..
mindemellett az i6-nak vannak nagyobb gondjai is, mint a nálatok jelen levő kevés a tárhely. elég rosszul sikerült széria lett sajnos. ez már akkor is látszott, mikor kiadták...
-
buvartacsko
addikt
öcséd megnézhette volna hogy milyen tárhely igénye van, és akkor most nem lenne gondban.
ha nem fényképeznék sokat, meg nem lenne 10+GB a spotify librarym akkor nekem is elég lenne a 16/32GB is akár, de mivel nem így van, így eleve a 64-eset vettem.
kurvára örült neki mindenki, hogy végre 32GB-ról indul az iPhone, de most az a helyzet, hogy a 128GB-ra semmi igényem (ami mellesleg ugyanannyiba kerül mint tavaly a 64GB), a 32 meg kevés. a 64GB pont elég nekem, van rajta 20-25GB szabad helyem állandóan, jól át lettem baszva.
-
buvartacsko
addikt
vettem múltkor egy 120GB-os Kingston SSD-t, sajnos nem férek el rajta, jól átbaszott ez a szemét cég.
felültem ere a hülye SSD hypra, inkább vettem volna 1TB HDD-t... ezen nem fér el a GTA5 meg a Witcher 3... remélem becsődől a Kingston, vagy én vagyok a hülye? elgondolkodtató..
dutrás
igen, erre való a ne zavarj mód.
-
buvartacsko
addikt
válasz
tomboy0013 #158 üzenetére
"Egy szaros mobilnet kapcsolót nem tudok kirakni a 10-es főverzión sem a gyorskapcsolók közé..."
minek? minek kell ki/be kapcsolni a mobilnetet? minek van okostelefon, ha nincs rajta állandó internet elérés? amikor havonta 1x valamiért kikapcsolom, arra felesleges mobilnet kapcsoló...
-
buvartacsko
addikt
válasz
#16820480 #16 üzenetére
mindenki elfelejti hogy ez az egész csak pletyka, egyáltalán nem biztos, mégis mindenki úgy kezeli mintha az apple.hu-n kint lenne az iPhone 8 500.000 forintért.
[ Módosította: bolondember ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A tízéves évfordulóra szánt, OLED kijelzővel szerelt variáns döbbenetesen magas kezdőárral kerülhet piacra.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciókamerák
- LEGO klub
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Amazon Fire TV stick/box
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest