Hirdetés
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Yettel topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ther
aktív tag
Abban biztos vagyok, hogy a raspbian jó erre, inkább amiatt gondolkoztam el a többi distron, hogy azok kevésbé univerzálisak (bár tény, hogy amit én akarok az viszonylag univerzális
). Config.txt-s tippet köszi!
(#16809) hpeti2: Azt tudom, hogy nem lesz out-of-box, nem bánom ha nekem kell összerakni. Igazából az érdekel, hogy ti hasonló dolgokra például milyen megoldásokat használtok. Köszi az eddigi tanácsokat!
-
crissprivat
senior tag
Igen,ilyen az erösítöm.
A helyzet az,hogy egyelöre nincs két egyforma sony hdmi 1.4-es kábelem,ezért két különbözö van bekötve.
Meglehet,hogy azért nincs cec funkció? A tv-erösítön sony,a raspberry-erösítö viszont ac ryan hdmi kábel. Amúgy mind a kettö hdmi cec kompatibilis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Közép Kategóriás Gamer Számítógép Újszerű Állapotban
- GAMER PC Intel i7-11700F/Asus PRIME Z590-P/RTX 3060 12 GB/32GB DDR4
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- AMD Ryzen 7 7800X3D / Radeon RX 7900 XTX / 32GB DDR5 RAM / 1TB NVMe SSD konfig eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest