Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vigfer90
csendes tag
válasz
thelastoth
üzenetére
Igen, ezeken mar regen tul vagyok, de te igy is tudtal ujat mondani. A hetvegen osszekaparom minden linux tudasom, felcsapom a parancssort es kiprobalom. Koszonom.
-
vigfer90
csendes tag
válasz
thelastoth
üzenetére
Szia. A Pi4-en en openmediavaultot hasznalok. Az omv-nek az smb funkciojaval letrehozott szervert viszont a xiaomi kamerak nem latjak. Sajnos mar mindent probaltam, de sehogy sem sikerul megoldanom. Valahol olvastam, hogy a xiaomi kamerak csak az smb1-et tamogatjak, az omv 6-os verziobol pedig ez a funkcio kikerult. Te hogyan oldottad meg a pi-n az smb szervert?
-
válasz
thelastoth
üzenetére
Pendrive-ra több szálon írni (legalábbis amiket eddig próbáltam) mindig tökönszúrás, és irreálisan belassul. Ahogy a többiek is említették egy SSD-vel sokkal jobban járnál.
Vigyorka: én ddclient-et használok erre a célra, te nem tudom mit, nem derült ki
-
cigam
titán
válasz
thelastoth
üzenetére
Nem a pendrive szekvenciális (folyamatosan ír/olvas egyetlen fájlt, semmi mással nem foglalkozik) írástesztje a mérvadó, hanem pl. az iops teljesítménye. Vagyis ha egyszerre több írás/olvasás műveletet kell kiszolgálnia, akkor mire képes. Erre a mezei pendrive-ok alkalmatlanok. Egy mezei HDD-vel, vagy SSD-vel jobban jártál volna. Pláne a mostani SSD árakat figyelembe véve.
-
válasz
thelastoth
üzenetére
egy SSD kellett volna , nem egy szr pendrive
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G3 TWR PC, i5-6500 CPU, 16 GB DDR4 RAM, Windows 11
- Gamer PC- I5 14400F,RX 5700 XT 8GB,16GB RAM,512GB NVMe
- APC NetBotz Rack Monitor 200-6port - környezetfigyelő eszköz
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5800X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 3080 10GB DDR6 2ÉV GAR
- Dell OptiPlex 5050 számítógép (I5/8gb/240 NVMe SSD)
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann