- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Yettel topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
OK, a 4 lemezes necces, mert azokból - igaz, csak a legdrágább Synology cuccokat néztem - olyat találtam, amire még 2 évig van biztonsági frissítés.
De 2 lemezes Syno 2016-os is van már ennek a kártyának az áráért...
Ha meg hozzáadjuk, hogy ugye ehhez kell még egy Pi is ;-) , + memóriakártya, ház, amiben ez el is fér, táp, ami ezt el is bírja, akkor azért szerintem kiderül, hogy NAS-t sem igazán Pi-ből érdemes építeni.Tényleg nem vagyok Pi ellenes!!! ;-) Van, amire jó.
De sok mindenre csak úgy, hogy eléggé döcögős a dolog, és még drágább is, mint egy kész és jó megoldás.
Aztán lehet, hogy csak az van, hogy megöregedtem ;-) Régen én is mindenre mindent akartam telepíteni, mindenből mindent csinálni: csak WRT-képes router és azonnal firmware csere, stb. De régóta inkább olyan cuccot keresek, ami eleve tudja azt, ami nekem kell: csak be kell kapcsolni, és használni.
-
ricsip
addikt
A Conrad a német bütykölős nyugdíjaskorba lépett (és ezért ellágyult agyú) műszaki emberekből él(t), akiknek nincs reális ár-érzékük, ezért a kínából behozott olcsó selejtet el lehet(ett) nekik adni egy bonyolult "deutschland" átcímkézés után, tripla vagy 4x-es áron.
Ez a Conrad sikertörténete.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Hardcore café
- Medence topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged