Hirdetés
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tvamos
üzenetére
Az Androidon a filmlejátszás egy utólagosan illesztett funkció, nem teljesen tökéletes, pl. tudtommal nincs kadenciahelyes lejátszás. Ha erre érzékeny vagy, mindenképpen nézz meg először egy androidos készüléket működés közben, lehet, hogy zavarni fog pl. a kép folytonossága.
Egyes paraméterek kernelszinten rögzítettek, mint pl. a felbontás.Üdv: MaCS
-
azbest
félisten
válasz
tvamos
üzenetére
Mire szeretnéd használni elsősorban? Csak mert a pi az linuxos, médiajátszós... az amlogic stick meg androidos, médiajátszós
Nekem eredeti MK808B rockchipes kétmagos változat van és teljesen jó arra, hogy tévé adás streamet nézzek rajta meg akár más online videó appokat használjak.A sticken nincsen analóg kimenet, ha ez számít. Én egy hdmi - vga+audio adapterrel szedtem le a hangot, de használtam usb hangkártyával is, az is jó volt. Persze, ha a tévé / monitor fogadja a hdmi hangot, akkor ez sem szempont.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC - GTX 1080Ti - Ryzen 2600X - 48 GB DDR4 - 512 NVME SSD / 1000W
- Gamer PC - Ryzen 7 5800X RX 7800 xt, 32GB ddr4, 1TB Nvme
- ÚJ Kis gamer/kis tervező PC: Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500, 16GB RAM, 512GB, nVidia T600
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Ár-érték bajnok pc 5070/7600x16gb DDR 5 Minden új bontatlan!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nekem eredeti MK808B rockchipes kétmagos változat van és teljesen jó arra, hogy tévé adás streamet nézzek rajta meg akár más online videó appokat használjak.
wassermann