- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Magisk
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivjoe
tag
-
graffin
csendes tag
szia!
nekem is valami ilyesmi a tervem, ezért került fel rasbmpc.
Itt olvastam, hogy az alá könnyebb egyéb dolgokat tenni.Egy nyomtató szervernek szerintem nincs valami brutál erőforrásigénye is nincs is gyakran használva, úgyhogy remélhetőleg szépen el fog ketyegni a kettő egymás mellett.
Még ugyan nem próbáltam, de ez a terv.
Üdv
g
-
azbest
félisten
Az openelec változattal a ph tesztvideó csokra alapján nincs komoly gond. Divx lejátszás nem ment, de ez lehet hogy licensz probléma miatt, az xvid-ből a 720p is ment szépen. Ha lesz rca video kábelem, akkor felveszem hogy megy neki a lejátszás.. bár az analóg hang kimenet még nem olyan jó, mint a hdmi hang.
-
moli.hu
őstag
pl a hivatalos website?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- vadi új DELL 5090 Micro - Mini PC - Core i5 10500T- 16GB 256GB NVMe SSD -gyári WIFI - több db
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER! FULL SETUP ASZTAL MINDEN!!
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest