-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivjoe
tag
-
graffin
csendes tag
szia!
nekem is valami ilyesmi a tervem, ezért került fel rasbmpc.
Itt olvastam, hogy az alá könnyebb egyéb dolgokat tenni.Egy nyomtató szervernek szerintem nincs valami brutál erőforrásigénye is nincs is gyakran használva, úgyhogy remélhetőleg szépen el fog ketyegni a kettő egymás mellett.
Még ugyan nem próbáltam, de ez a terv.
Üdv
g
-
azbest
félisten
Az openelec változattal a ph tesztvideó csokra alapján nincs komoly gond. Divx lejátszás nem ment, de ez lehet hogy licensz probléma miatt, az xvid-ből a 720p is ment szépen. Ha lesz rca video kábelem, akkor felveszem hogy megy neki a lejátszás.. bár az analóg hang kimenet még nem olyan jó, mint a hdmi hang.
-
moli.hu
őstag
pl a hivatalos website?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- DELL Optiplex Micro 7010 - i5 13500T - 16GB DDR4 - 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Ryzen5 5600/ RX7600 8GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Eladó gamer pc, i5 9600K, GTX 1660ti
- New Zen AMD GAMER - 5900X : 9060XT 16GB : 32 GB DDR5 : 2TB : Új 3év garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Google Pixel 8 8/128GB+Spigen tok 6 hó jótállás!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest