- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Magisk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivjoe
tag
-
graffin
csendes tag
szia!
nekem is valami ilyesmi a tervem, ezért került fel rasbmpc.
Itt olvastam, hogy az alá könnyebb egyéb dolgokat tenni.Egy nyomtató szervernek szerintem nincs valami brutál erőforrásigénye is nincs is gyakran használva, úgyhogy remélhetőleg szépen el fog ketyegni a kettő egymás mellett.
Még ugyan nem próbáltam, de ez a terv.
Üdv
g
-
azbest
félisten
Az openelec változattal a ph tesztvideó csokra alapján nincs komoly gond. Divx lejátszás nem ment, de ez lehet hogy licensz probléma miatt, az xvid-ből a 720p is ment szépen. Ha lesz rca video kábelem, akkor felveszem hogy megy neki a lejátszás.. bár az analóg hang kimenet még nem olyan jó, mint a hdmi hang.
-
moli.hu
őstag
pl a hivatalos website?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD 500GB HDD RTX3070 8GB!
- 6gen i3 pc i3-6100/8gb ddr4/120 gb SSD GTX 960-2 gb DDR5
- Ryzen 7 5700X, Strix B550-F-Gaming, 32GB 3200Mhz RAM, 1 TB SSD, NZXT H6 Flow
- Eladó belépő szintű gamer félkonfig
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest