Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivjoe
tag
-
graffin
csendes tag
szia!
nekem is valami ilyesmi a tervem, ezért került fel rasbmpc.
Itt olvastam, hogy az alá könnyebb egyéb dolgokat tenni.Egy nyomtató szervernek szerintem nincs valami brutál erőforrásigénye is nincs is gyakran használva, úgyhogy remélhetőleg szépen el fog ketyegni a kettő egymás mellett.
Még ugyan nem próbáltam, de ez a terv.

Üdv
g
-
azbest
félisten
Az openelec változattal a ph tesztvideó csokra alapján nincs komoly gond. Divx lejátszás nem ment, de ez lehet hogy licensz probléma miatt, az xvid-ből a 720p is ment szépen. Ha lesz rca video kábelem, akkor felveszem hogy megy neki a lejátszás.. bár az analóg hang kimenet még nem olyan jó, mint a hdmi hang.
-
moli.hu
őstag
pl a hivatalos website?
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BestBuy ruhás topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Elite: Dangerous
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Marvel Snap
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elden Ring
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó többfajta rig keret! + tartozékok!!!!!!!
- HP 2400 WAT szervertáp - HASZNÁLATLAN
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

wassermann