Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya87
őstag
Egy picit lehet hogy sarkítottam, de igazából két vezetéket kell kb forrasztani, ha nem idegenkedik az ember a plusz csatlakozóktól. Azt a két vezetéket pedig a nagy orosz kardokkal is simán lehet forrasztani. Ha a led környékén is akar az ember dolgozni, akkor már komolyabb cucc kell. (egy picit)
Süti én továbbra is azt mondom, hogy szerintem ezt egy kissé túlmisztifikálod. Én se vagyok egy nagy techzseni, de meg tudtam oldani egy kis forrasztással.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann