Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fo_di
őstag
én is főleg a htpc funkcióra veszem a cuccot

pl. ezt a kártyaolvasót néztem ki magamnak, ez csak 8+1 dollár
a tvtunerem elvileg megeszi a linux, vagy legalábbis hekkelhető, hogy működjön
szoftveres oldalba még nem túrtam bele magam, amit először találtam az kártyaszerver volt linux alá, gondolom az ottani megoldások legláis célra is működnek (azaz nem osztom senkinek se semerre a kártyát), de xbmcnek is tuti van kártyaolvasó modulja (vagy nincsen?)ja és végre kezdem látni a fényt az alagút végén: levonta a farnell a foglalót tőlem is, így remélem, hogy időben fogok kapni pit

meg megkérdeztem a farnellt, hogy az előrendeléshez adott póló rvényes-e azokra valami csoda folytán, akik előbb rendeltek, várom a választ

liz meg nem írt vissza az rs-t illetően
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- 3DMark 11 eredmények
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gumi és felni topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Steam topic
- Le Mans Ultimate
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo M92p Desktop (ThinkCentre) - Type 3209
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Gamer PC Vízhűtés, Ryzen 9 5950x, RX 6750XT, 32GB RAM, 1 TB SSD RGB
- Silent / Gamer PC Ryzen 7 2700x, GTX 1660, 32GB RAM, 1 TB SSD
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann