- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fo_di
őstag
én is főleg a htpc funkcióra veszem a cuccot
pl. ezt a kártyaolvasót néztem ki magamnak, ez csak 8+1 dollár
a tvtunerem elvileg megeszi a linux, vagy legalábbis hekkelhető, hogy működjön
szoftveres oldalba még nem túrtam bele magam, amit először találtam az kártyaszerver volt linux alá, gondolom az ottani megoldások legláis célra is működnek (azaz nem osztom senkinek se semerre a kártyát), de xbmcnek is tuti van kártyaolvasó modulja (vagy nincsen?)ja és végre kezdem látni a fényt az alagút végén: levonta a farnell a foglalót tőlem is, így remélem, hogy időben fogok kapni pit
meg megkérdeztem a farnellt, hogy az előrendeléshez adott póló rvényes-e azokra valami csoda folytán, akik előbb rendeltek, várom a választ
liz meg nem írt vissza az rs-t illetően
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Sweet.tv - internetes TV
- Medence topik
- Napelem
- LEGO klub
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- ÚJ DLSS4 Gamer PC 14Gen i5 14400 / 16GB DDR4 / RTX 5060 8GB / 512GB NVME SSD
- 3070 TI, Ryzen 9 5900X, 32GB RAM - Gamer PC
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Server
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest