Hirdetés
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Baba figyelésre jelenleg egy Xiaomi Camera 3 PTZ van beüzemelve. Alapvetően a képminősége rendben van, éjjel is lát, meg telefonos és gépes szoftverezettség is megfelelő. Viszont van egy egy nagy hátránya...pontosabban kettő. Az egyik, hogy ha nincs internet, akkor belső hálón is elérhetetlen lesz. Tehát vak vagyok. Ekkor a kamera ráadásul még elkezd kékkel villogni ami kikapcsolhatatlan. A másik, hogy van benne mikrofon is, és nem túl jó érzés, hogy kép és hang adatok utaznak kínai szerverekre...Ezért arra gondoltam, hogy valami hasonlót összelegóznék Rpi alapokon... Nagyjából figyelembe vettem a pro - contra oldalakat, szóval most nem is erről szólna a kérdésem. Elkezdtem keresgélni, hogy egyáltalán mi az a kamera minőség amit el lehet érni éjjel látó képességgel együtt, de nem igazán találtam meggyőző próbálkozásokat. Sem YT, sem netszerte... Pedig egy OpenCV-vel összedrótozott képelemző képesség frankó lenne...mozgásérzékelés miatt...
Szóval van esetleg itt olyan aki próbálkozott ilyesmivel, esetleg látott olyan sample projektet amiben ezt megvalósították?
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Varsapura - Ez lesz a miHoYo következő nagy dobása?
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Temu
- További aktív témák...
- BONTATLAN Lenovo ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- RTX 4090 - 9800x3d - ASUS ROG STRIX X870E-E - 32GB 6000MHz CL30 - HYTE Y70 Touch Infinite
- ÚJ CORE I7 13700KF B760 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 RAM 2.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- ReZone Használt PC Bazár Megbízható gépek, korrekt árak.
- HP EliteDesk 800 G3 TWR PC, i5-6500 CPU, 16 GB DDR4 RAM, Windows 11
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.25
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann