Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Úgy látom, hogy ez nekem rendkívül bonyolult lesz! Például mi az a Samba? Mire jó az?
Ezt a nevet már sokszor hallottam, de azt nem tudom, hogy pontosan mire is való az?! Mint írtam már korábban, ez az operációs rendszer (pontosan azt sem tudom már, hogy milyen) meg lett már okosítva egy RTL-SDR programmal, amit, ha lehet, akkor még szeretnék használni! Nem fogja megkavarni a dolgokat?
Lehet, hogy inkább egy másik -teljesen új- kártyára kellene ezt az egészet létrehozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Házimozi belépő szinten
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600X/3070/512Gb SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Eladó Komplett gép
- ASUS ROG Strix Z890-E Gaming + Core Ultra 7 265K + G.Skill Trident Z 48GB DDR5 8200MHz CK eladó
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ezt a nevet már sokszor hallottam, de azt nem tudom, hogy pontosan mire is való az?!
wassermann