- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jel1
aktív tag
Okéé, megvan a probléma. SoC túlmelegedés!!
Nem értem miért... 1-3%-on megy, alapjáraton, mégis kikapcsol.
A lényeg az, hogy azt figyeltem meg, hogy eléggé forrócska, és hogyha fújom a hűtőbordát, akkor az ACT LED abbahagyja a villogást. Szóval adtam neki egy aktív hűtőt,és normálisan elindult. Sajnos így is használhatatlan, mert max 5 percig tudom tartani a hőmérsékletet.
Van rajta egy http felület, amin ír ki hőmérsékletet, kb 43°C felett kapcsol ki. Ez nem tűnik reálisnak. Valószínűleg magasabb, de a 85 az meg túlzásnak tűnik érzésre (fogdostam a hűtőbordát).
Mi a megoldás erre?Lehet amúgy valami log fájlt csinálni, ami rögzíti a pi hőmérsékleteit?
Amúgy egy ilyen hűtőbordája van (itt most nincs rögzítve, de amúgy rendben van a kontakt, forrósodik is a hűtőborda-átveszi a hőt, szerintem bőven 50 fok fölé megy, amikor már kikapcsol, hazudik a felületem, vagy nem tudom.)
Ja, és próbáltam mindenféle oprendszerrel, szóval nem szoftveres a gond.
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ZTE nubia RedMagic 10S Pro 16GB / 512GB 144Hz Dusk
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest