- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Android szakmai topik
- Nem hajlítható hajlíthatóval készül a Huawei
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
majer_balint
tag
Sziasztok,
a segítségeteket szeretném kérni abban, hogy van egy pi4-em, amire szeretnék egy hőmérséklet érzékelőt rákötni. Szeretném ezt az egészet majd egy grafikonon megjeleníteni, de ez még odébb van..
Az első lépés szerintem az lenne, hogy tudjam kiolvasni az aktuális hőfokot, ha ez megvan akkor mehet a grafikonos rész is.
Nem vagyok nagy zseni raspberrybe, szóval kicsit szájbarágósan kellene a segítség
Jelenleg ott tartok, hogy a kábelre ráforrasztottam az érzékelőt és az ellenállást.
[kép]
[kép]
A kérdés jó helyre kötöttem-e a lapon, vagy van e észrevétel a csodaszép forrasztáson kívül ?!
Innen tovább indulva mit kell telepítsek, állítsak be, hogy letudjam kérni az aktuális hőmérsékletet parancssorban ?
Köszi előre is a helpet!
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- Lightyear - befektetési app
- Formula-1
- Kompakt vízhűtés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
- Dell notebook topic
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Brutál AMD minigép: 4,5 GHz Ryzen 7 5825U, 8 mag / 16 szál, 32 GB / 1 TB
- GMKtec K6 Ryzen 7 7840HS 32GB RAM + 1TB SSD WIN 11 Pro magyar garancia 2028.10.27.-ig
- AMD Gamer PC - Ryzen 7900X / RX 9070 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB NVMe - Beszámítás
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- HP EliteDesk 800 G2 MT PC, I7-6700, 8GB DDR4, 120GB SSD, Nvidia Quadr 1GB VGA, Win 11, Számla, garan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Tp-Link Archer C64 Dual Band Full Gigabit Wi-Fi router
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az első lépés szerintem az lenne, hogy tudjam kiolvasni az aktuális hőfokot, ha ez megvan akkor mehet a grafikonos rész is.
Innen tovább indulva mit kell telepítsek, állítsak be, hogy letudjam kérni az aktuális hőmérsékletet parancssorban ?
wassermann