- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Persze, hogy a csupasz Jack-re kötöttem, a hivatalos specifikációban analóg audio kimenetet írnak rá, na akkor erről is ennyit... (Meg mégis akkor mi más lenne, még most sem értem?) A Zene lejátszós Topic-ban meg többször is említettem, hogy Pi saját audio Jack-jéről akarom megszólaltatni, de soha senki sem figyelmeztetett ilyesmire.
Na jó poén.
Akkor most kidobhatok újabb 20-25K-t az ablakon, hogy legyen rendes audio kimenete is?
Korábban már érdeklődtem és nézegettem, pl. : 1, 2 és 3. Nekem a lehető legolcsóbb, de már "jó" megoldás is megfelel. Semmiféle erősítős cécó nem lesz, budget, de azért jó hangú, kis helyet foglaló zene lejátszót akartam, amire rákötök egy pár hangfalat és slussz.Aryes: csak van benne valami DAC, ami analóggá alakítja a jelet? Biztos ennek így kell recsegnie? És mi az a beállítás hol van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Intel Core i3 / i5 / i7 3xxx "Ivy Bridge" (LGA1155)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Trollok komolyan
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Garis Gamer Gép - ASUS B860M-A WiFI, Ultra 5 245KF, 32GB DDR5, RTX 5070, 1 TB M.2 SSD, 850W
- Gamer Szörnyeteg PC Ryzen 7 5700X3D NITRO RX 7800 XT 64GB RAM Full Corsair RGB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Eladó gamer pc, i5 9600K, GTX 1660ti
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest