Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
Köszönöm, jó lesz nekem a fapados samba
Még annyi, hogy a vinyó smart értékeit esetleg tudja olvasni a pi és figyelmeztet ha 100% alá esik a kondíció? Valamint csökken-e a sebesség ha nem ext4 hanem ntfs a fájlrendszer? Néha-néha megeshet, hogy kivenném és win alá tenném ezt a vinyót.szerk: és egy bónuszkérdés. arra van lehetőség, hogy beállítható idő után parkoljon a vinyó?
nekem pl. 10 perc lenne ideális. Annyi tétlenség után, valószínű senki nem használja, pihenjen. Most egy 2.5 wd-m 10-20 mp-enként leáll, rém idegesítő. De azt sem akarnám, hogy 0-24-ben pörögjön. A pi4 mehet, de a vinyó, ha épp nem dolgozunk róla órákat, ne zúgjon, fogyasszon, stb. (tudom, tudom, az élettartam a folyamatos ki-bekapcstól is függ, mégis én 10 percre lőném be az időt..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen autót vegyek?
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Konteó topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- FUJITSU P757 - INTEL 6. generácios cpu - DDR4 - USB-C - SSD - normál vga rakható bele
- Alkatrész felvásárlás (VGA, CPU, félkonfig, konzol, notebook, komplett gép)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Nas-nak, vagy bármi másnak amire jó, komplett gép, 9,5TB
- Eladó INTEL i9-13900KF processzor + ASUS TUF Gaming H770-Pro WIFI alaplap
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest