- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Egy óra, két rendszer
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Mobil flották
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
Bocsi igazad van! Szóval van a dietpi, amin az összes program a saját telepítőjével lett feltéve. Kivétel a volumio, mert az a portainerben van (de az nem is megy). Rájöttem, hogy a mount kérdés hülyeség, mert valóban felmountolja az usb meghajtót, ha már be van dugva induláskor. Most még azt kell elérnem, hogy a qbittorrent töltsön le. Ha jól sejtem ez daemon, mert csak böngészőből tudom elérni (a sima raspbianon ott volt grafikus felülete, és onnan lehetett indítani.). Tettem fel samba servert is (de még nem konfiguráltam be), mert jó lenne a letöltött fájlokat windowsból is elérni, gondolom ehhez kell egy samba server. A volumiohoz, ha minden jól megy kapok segítséget, azzal nem is foglalkozom. Így már csak a qbittorrentbe kellene életet lehelni, meg a samba megosztást összehozni (de ehhez találtam valami leírást). Ha minden összejön, akkor öröm és bódottá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Háztartási gépek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy óra, két rendszer
- További aktív témák...
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Komplett 1151-es PC + ASUS 22" VS229H IPS monitor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Iceriver KS3M
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT 16Gb, 32Gb DDR5, 1Tb M.2, 1Tb HDD gamer pc!
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest