- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Marketingképeken a Motorola Edge 70 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Magisk
- Apple Watch
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
Bocsi igazad van! Szóval van a dietpi, amin az összes program a saját telepítőjével lett feltéve. Kivétel a volumio, mert az a portainerben van (de az nem is megy). Rájöttem, hogy a mount kérdés hülyeség, mert valóban felmountolja az usb meghajtót, ha már be van dugva induláskor. Most még azt kell elérnem, hogy a qbittorrent töltsön le. Ha jól sejtem ez daemon, mert csak böngészőből tudom elérni (a sima raspbianon ott volt grafikus felülete, és onnan lehetett indítani.). Tettem fel samba servert is (de még nem konfiguráltam be), mert jó lenne a letöltött fájlokat windowsból is elérni, gondolom ehhez kell egy samba server. A volumiohoz, ha minden jól megy kapok segítséget, azzal nem is foglalkozom. Így már csak a qbittorrentbe kellene életet lehelni, meg a samba megosztást összehozni (de ehhez találtam valami leírást). Ha minden összejön, akkor öröm és bódottá.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gran Turismo
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Analóg fényképezés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Gamer PC, Ryzen 5 5500, RTX 3060 Ti, 16gb RAM
- DELL Mini PC - Core i7 7700T (90k) + 8700T (100k) +gyári wifi! 16GB vagy 32GB ram - 256/512GB SSD
- Gamer Számítógép - Ryzen 5, RTX 2060, 16gb RAM
- GamerPC - R7 5700X, RTX 3080ti és 32gb RAM
- Dell OptiPlex 5070 SFF // Core i7 9700 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann