- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
válasz
adika4444 #40996 üzenetére
nem az egész háló lassul be,a lanon lévő pc-k hozzák az elvártat.
a pi-n lassul be a net.most pl. elég durva számokat mértem: 4/8mbit.ilyen kevés még sosem volt.általánosságban 30-40 között van a letöltés,véletlenül,nagy ritkán szoktam mérni ~200-at is.a feltöltés meg ilyen tizenpár mbit.amint kiveszem a router dhcp-jéből az adguar home dns-ét (ami ugye egyben az rpi ip-je is) és kihúzom majd bedugom a kábelt az rpi-be,azonnal 7-800 közötti lesz a letöltés és 300 körül a feltöltés.
és tuti nem a router a hibás,mert most cseréltem.elég bosszantó dolog ez...
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest