-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiZY
tag
válasz
moli.hu
üzenetére
Nem tudom, nekem nincs bajom az eszkoz kepessegeivel, bar lehet nekem alacsonyak az elvarasaim.
Nem Crysis 8at akarok rajta futtatni, hanem egy rtorrentet, meg egy sambat. Arra tokeletes, tobbre meg nem kell, egyelore! 
Ha tudnek annyira programozni, akkor megcsinalnam, hidd el! De elkanyarodtunk a tematol...

Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- OLED monitor topic
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Arc Raiders
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Projektor topic
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- További aktív témák...
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- i5 12500/ 32GB DDR5/ RTX5060/ 1TB m.2 SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i9-14900K/ASRock Z690 PG Riptide/RTX 3080 10GB/32 GB DDR4 3200 MHz
- Asztali PC , R7 5700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , i7 8520K , RX 6600 , 16GB DDR4 , 960GB NVME
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem Crysis 8at akarok rajta futtatni, hanem egy rtorrentet, meg egy sambat. Arra tokeletes, tobbre meg nem kell, egyelore! 
wassermann