- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laszlo733
aktív tag
Köszi a segítséget, de sajnos egyik megoldás sem jó.
Igazság szerint még nem döntöttem el, hogy melyik Op rendszer legyen, ezért több rendszert is kipróbálok.
Mondjuk a Raspbian is érdekes, mert egy 16GB -os kártyán sikerült a hangot beállítani, de ugyanazzal a megoldással egy 32GB -os kártyán nem megy.
Néztem az Arch linuxot is, de azt meg nem tudom működésre bírni, hiába van az Arch oldalán telepítési útmutató. Nem akar az sd kártyáról be boot -olni. Átolvastam az összes angol forumot ezzel kapcsolatban és úgy látom, hogy csak úgy lehet megoldani, hogy ha az előkészített sd kártyát elösszőr egy PI3-ban rakják és frissítik az Op rendszert, majd vissza a PI4 -be. Egy site -ról sikerült ugyan egy képet letölteni és sd kártyára írni, de ott nem tudom, hogy a konzolos bejelentkezés után, hogyan kell telepíteni az Op rendszert, asztali környezetet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi légtisztítók. Mi Air Purifier, 2, 2s, PRO
- Opel topik
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Peugeot, Citroën topik
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Garanciális ASUS TUF Gaming B650M-E WIFI Alaplap + AMD Ryzen 7 9700X
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- GAMER PC : RYZEN 7 2700X / GTX 1660 SUPER / 16GB DDR4 3200MHz / 512GB NVMe + 500GB HDD
- AMD Ryzen 9 5900X/Radeon 6800XT 16GB/32GB DDR4 RAM konfig eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest