- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yoshida
aktív tag
segítsetek, milyen úton induljak el, ha a pi3b-m kihagy hálózaton. (2 éves)
Pontosabban: adott egy telekom router Sagemcom, rajta kábelen egy iptv beltéri, plusz a pi is. Többi eszköz wifin (laptopok, telefonok).Probléma, ha másolok rá/róla (win-ről winscp-vel), random megszakad, és 5-10 másodpercekre elérhetetlen a pi hálózaton. Samba share is néha elérhetetlen erre az 5-10 sec-re. Ha pingelem, 8% packet loss van. Gondoltam hogy a laptop wifije lehet a gond, szóval rákötöttem kábelen, az eredmény ugyanaz, kihagy a pi válaszokban.
(ha egyszerre pingelem wifis notiról, meg kábelen routerre kötött notiról, akkor egy időben van a kiesése a válaszoknak)Januári raspbian telepítés (talán novemberi volt az utolsó build akkor?)
Január előtt nem volt ez, de akkor egy Huawei telekom router volt, és régebbi raspbian image, januárban húztam újra amikor új helyre jöttünk.
2.5-ös hddről megy a rendszer, így nem lehet SD kártya baj.Most az jutott eszembe, hogy pi-t is próbálhatnám wifin, hogy van-e változás.
Mi mást lehet csinálni, hogy rájöjjek mi okozza?Elég sok minden fut rajta, de azok gond nélkül mennek, filmet is játszik le kodin, és azok semmit nem akadnak meg, cpu usage monitorozva van, és nem igazán van leterhelve.
Esetleg kezdjem el leállítgatni a szolgáltatásokat, hátha kibukik valami?
fut transmission, ftp amire ip-kamera tölt fel képeket, kodi ugye, domoticz+influxdb+grafana.win-en lenne még talán pár ötletem, de linuxon meg vagyok lőve ilyen hibáknál...
köszi bármi ötletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Lexus, Toyota topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Zyxel NAS326
- További aktív témák...
- Erős Gamer PC eladó - RTX 2070 SUPER / Ryzen 5 / 16GB RGB / 1TB NVMe
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 750W
- Eladó Gamer számítógépem.
- Verhetetlen áron!Gamer PC i7-14700K / RTX 5070 / 32GB / 1TB NVMe - Beszámítás
- GAMER PC i5-11400 RX580 8GB 500GB nvme 16GB DDR4
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
- Dell Alienware AW2521HFLA 25" 240Hz Gamer Monitor 27% ÁFÁS - 0248BE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann