- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- A Motorola is Air mobillal készül
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
helltp
aktív tag
Sziasztok!
Raspberry pi-hez kerestem olcsó kijelzőt, és sikeresen benéztem egy leírást, vettem egy olyan kijelzőt amin nincs kivezetve a 4-wire SPI, csak a 16bites párhuzamos interfész... Napok óta túrom a netet, de úgy látom nem is nagyon lehet rátenni PI-re úgy hogy 30fps meglegyen, esetleg valaki tud valami megoldásról? Ez a kijelző.Ezt néztem ki helyette, de kicsit bizonytalan vagyok, jól értelmezem a doksit (ChipCAD-es linken van) hogy ez a kijelző tud SPI-t, csak a jumpereket kell átforrasztani? A 11. oldalon van a lényeg. Az hogy az ellenállásokra 0R-t ad meg az gondolom a rövidzár, de mi a fene az a "not soldering" ? Jó lesz ez a pi-hez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen széket vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest