Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- One mobilszolgáltatások
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztoja
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Merőben szokatlan segítséget szeretnék kérni Raspberry Pi 3-hoz.Néhány napja jött meg az utolsó komponens is a kis géphez, összeraktam, és megpróbáltam volna elindítani. Monitorom nincsen, TV-re kötöttem rá a HDMI kábellel, igyekezve az idiótáknak szánt leírás alapján eljárni, de még így is hoppon maradtam.
A táp rádugása után látok piros, aztán zöld ledet is világítani, de ez minden, semmi kép nem jelenik meg.
Ennek rengeteg oka lehet, attól kezdve, hogy teljesen béna vagyok, egészen addig, hogy valamelyik (vagy akár több komponens is) hibás.
A kérésem-kérdésem az, hogy tudna-e valaki abban segíteni, hogy rádugja a kütyümet a monitorára és megállapítja, hogy minden rendben van-e műszakilag?
Nagyon jó lenne, ha valaki Bp. viszonylagos közepén lenne, de természetesen utazom kifelé is. Én a III. kerületben vagyok.
Köszönök előre is minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- World of Warships
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5800X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 3080 10GB DDR6 2ÉV GAR
- RTX 4090 - 9800x3d - ASUS ROG STRIX X870E-E - 32GB 6000MHz CL30 - HYTE Y70 Touch Infinite
- !!AKCIÓ!! GAMER PC Intel Core i5-10400F/ASUS PRIME B460M-A/RTX 4060 Ti 8gb/16 GB DDR4
- Asztali PC , i7 6700 , 1660 Ti , 16GB DDR4 , 250GB m.2 , 500GB HDD
- Apple Mac mini M4 / M4 Pro garantáltan a legjobb ár, bontatlan, EU-s, garanciális
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann