Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztoja
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Merőben szokatlan segítséget szeretnék kérni Raspberry Pi 3-hoz.Néhány napja jött meg az utolsó komponens is a kis géphez, összeraktam, és megpróbáltam volna elindítani. Monitorom nincsen, TV-re kötöttem rá a HDMI kábellel, igyekezve az idiótáknak szánt leírás alapján eljárni, de még így is hoppon maradtam.
A táp rádugása után látok piros, aztán zöld ledet is világítani, de ez minden, semmi kép nem jelenik meg.
Ennek rengeteg oka lehet, attól kezdve, hogy teljesen béna vagyok, egészen addig, hogy valamelyik (vagy akár több komponens is) hibás.
A kérésem-kérdésem az, hogy tudna-e valaki abban segíteni, hogy rádugja a kütyümet a monitorára és megállapítja, hogy minden rendben van-e műszakilag?
Nagyon jó lenne, ha valaki Bp. viszonylagos közepén lenne, de természetesen utazom kifelé is. Én a III. kerületben vagyok.
Köszönök előre is minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 5700X / RX 7700 12GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- NAS config elado
- RYZEN 5 9600x - XFX RX 9060XT 16GB - 2x16GB DDR5 6000MHz CL32(A-Die) - 1,25TB SSD - NZXT KRAKEN
- i5-9400F / 16GB DDR4 / RX480 8GB / 240GB SSD + 500GB HDD
- GAMER PC : RYZEN 9 9950X3D /// 64 GB DDR5 6400MHZ CL32 /// ROG ASTRAL RTX5090 32 GB /// 1+2 TB SSD
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann