Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Netfone
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cool Face
aktív tag
válasz
wassermann
üzenetére
Nem kell sokat keresgetni pl youtubeon tömérdek videó van róla, hogy hőkamerával mérve 20 perc után akár 90 fok is lehet hűtés nélkül. Nem tudom, hogy ez mekkora hype de az tény, hogy az elődnél jóval melegebb.
btw, hogy honnan érdemes rendelni: 18.800ft-ért rendeltem 2,5A-os raspberry táppal és postával Angliából. Én azért pár napot eltöltöttem kereséssel, de ennél olcsóbbat nem találtam
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Félmilliónál is többen voltak kíváncsiak a Cronos: The New Dawnra
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest