- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Apple Watch
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cool Face
aktív tag
válasz
wassermann #19440 üzenetére
Nem kell sokat keresgetni pl youtubeon tömérdek videó van róla, hogy hőkamerával mérve 20 perc után akár 90 fok is lehet hűtés nélkül. Nem tudom, hogy ez mekkora hype de az tény, hogy az elődnél jóval melegebb.
btw, hogy honnan érdemes rendelni: 18.800ft-ért rendeltem 2,5A-os raspberry táppal és postával Angliából. Én azért pár napot eltöltöttem kereséssel, de ennél olcsóbbat nem találtam
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- BestBuy topik
- Linux haladóknak
- Tesla topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- E-roller topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2400G / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Gamer PC // RTX 4060 // Ryzen 5 5500 // 32GB RAM // 1TB SSD
- Lenovo Gamer All in One: i7, 16gb, 512gb, Full hd, Nvidia GF. 840A, JBL hang
- Gamer PC i7 32GB Rtx 3080
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660 Super, Ryzen 5 5500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! (39)
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest